Ο Καλαϊτζίδης… στηρίζει Κάμπος!

Πριν δρομολογηθούν οι εξελίξεις και η “επόμενη μέρα” στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη και ενώ όλα είναι ρευστά, η πλευρά Κάλας θεωρεί… σίγουρη την παρουσία στα διοικητικά του συλλόγου!

Μάλιστα γίνονται αναφορές που βγάζουν προς τα έξω μια βεβαιότητα, ενώ καταγράφονται και θέματα, όπως π.χ. αυτό του προπονητή και του Κάμπος.

Όπως μετέδωσε νωρίς το απόγευμα το “Αθλητικό Μετρόπολις” και αναφέρει στο σάιτ του: “Με δεδομένο ότι πριν από τρεις μήνες, σε συνέντευξη που παραχώρησε τότε ο Γιώργος Γιακουμίδης, εκπροσωπώντας τον Αλεξ Κάλας, είχε ξεκαθαρίσει ότι αν τον έλεγχο του Αρη θα έχει ο Ελληνοαμερικανός, προπονητής δεν πρόκειται να είναι άλλος από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όλοι θεωρούσαν σίγουρο ότι αυτό θα συμβεί. 

 Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό στο διάστημα που μεσολάβησε, ενώ υπάρχει και ένα θέμα φιλοσοφίας το οποίο λειτουργεί καταλυτικά υπέρ της παραμονής Κάμπος, ακόμη κι αν το μάνατζμεντ περάσει στον έλεγχο του Αλεξ Κάλας. «Εγώ δεν πρόκειται να κάνω στον Κάμπος αυτό που δεν θα ήθελα κανείς να κάνει σε μένα. Θα τον στηρίξουμε για να συνεχίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα αυτή τη δουλειά», φέρεται να ήταν η απάντηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον αδερφό του, όταν τον ρώτησε τι θα κάνουν με το θέμα προπονητή και η θέση αυτή του Ελληνα τεχνικού καθιστά ακλόνητο στην θέση του τον Κάμπος και απολύτως σεβαστά από την πλευρά της οικογένειας Καλαϊτζίδη τα αποτελέσματα της δουλειάς του”.

To Top