ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Καλογερόπουλος “καίει” Αναστόπουλο στο φύλλο αγώνα!

Στον Άρη ακόμη… φωνάζουν για την διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League. Παιχνίδι επεισοδιακό εντός του αγωνιστικού χώρου αφού αποβλήθηκε για διαμαρτυρία από τον πάγκο των “κίτρινων” ο Νίκος Αναστόπουλος.

Όπως έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα, είπε στον Καλογερόπουλο “τι σφυρίζεις ρε αλήτη;”, παράπτωμα για το οποίο κινδυνεύει να τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, τουλάχιστον για 15 ημέρες. 

Για το παιχνίδι στη Λαμία ο διεθνής διαιτητής έχει πάρει χαμηλό βαθμό από τον παρατηρητή διαιτησίας Σταθόπουλο (Αχαΐας) μόνο για ένα από τα δύο πέναλτι για τα οποία διαμαρτυρήθηκαν οι “κίτρινοι” και συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό σε τράβηγμα του Ιντζίδη από τον Κοτσώνη. Για την συγκεκριμένη φάση ειπώθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών ότι ο αμυντικός του Άρη δεν έπεσε αμέσως αλλά σε δεύτερο χρόνο “σαν να τον πυροβόλησαν”, όπως αναφέρουν πηγές από το διαιτητικό ρεπορτάζ και δείχνουν με ποιον τρόπο ο διαιτητής αντιμετώπισε τον Άρη! 

To Top