«Ο καλός Άρης δεν θα έχει πρόβλημα…»

Ντέρμπι επιβίωσης στην Volleyleague ΟΠΑΠ θα γίνει αύριο στις 20:00 στο Αιγίνιο, όπου η τοπική Νίκη θα υποδεχτεί τον Άρη για την 4η αγωνιστική των πλέι-άουτ. Η ομάδα της Πιερίας χρειάζεται μία «καθαρή» νίκη για να διατηρηθεί στο παιχνίδι της παραμονής (αν κερδίσει με 3-1 για να έχει το πλεονέκτημα έναντι του Άρη, θέλει και διαφορά πόντων με +22), κάτι που δεν θα της επιτρέψουν να κάνει οι «κίτρινοι», που, επίσης, από την πλευρά τους «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς.

Συγκεκριμένα, ο Άρης θέλει τρίποντο ώστε σε συνδυασμό με πιθανές απώλειες Παναθηναϊκού ή Παναχαϊκής να ισχυροποιήσει την θέση του στη βαθμολογία των πλέι άουτ.

Πάντως, η ήττα από την Παναχαϊκή τη Μεγάλη Τετάρτη στη Μίκρα έχει σημάνει συναγερμό στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς νέα βαθμολογική απώλεια στο Αιγίνιο ή πιθανή νίκη της Παναχαϊκής θα βάλει την ομάδα σε μεγάλες… περιπέτειες. Να σημειωθεί ότι στην Α΄ φάση των πλέι-άουτ ο Άρης έχει μία νίκη με τη Νίκη 3-1 σετ και δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό και την Παναχαϊκή με 3-2 και 3-1 σετ αντίστοιχα.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, ο προπονητής των «κίτρινων», Σπύρος Φίνος, τόνισε σχετικά: «Έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς. Δεν συζητάμε κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από το 3-0 ή 3-1 σετ. Μετά την ήττα από την Παναχαϊκή χάσαμε όλες μας τις ρεζέρβες. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες. Πάμε για τρεις νίκες», για να υπογραμμίσει ότι:

«Η Παναχαϊκή πιστεύω πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτήν την στιγμή και θα δυσκολέψει και τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Με νίκη στο Αιγίνιο θα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Το Αιγίνιο θα ρισκάρει, αλλά ο καλός Άρης δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τη νίκη».

To Top