ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο καλός Μπερτόγλιο φώναξε παρών!

Στην νίκη του Άρη επί της Λαμίας ο Φακούντο Μπερτόγλιο περνάει δικαιολογημένα στους διακριθέντες όχι μόνο της κιτρινόμαυρης ομάδας, αλλά του γηπέδου.

Μαζί με τους Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Κουέστα συνθέτουν το καρέ των ποδοσφαιριστών του Άρη που παίρνουν την καλύτερη… βαθμολογία, όχι άδικα.

Ο Αργεντίνος φώναξε παρών! Ήταν αρκετά κινητικός, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να έχει σκοράρει, αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική του προσπάθησε. Δημιούργησε αρκετές φάσεις είτε παίζοντας στον άξονα, όταν και συνδυάστηκε με τον Καμαρά, είτε από τα άκρα. Ξεκάθαρα φάνηκε ότι έλειψε από προηγούμενα ματς.

Πριν από το παιχνίδι με την Λαμία είχαμε επισημάνει το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του. Όπως αναφέραμε: “Τόσο ο Λούκας Σάσα, όσο και ο Φακούντο Μπερτόγλιο αποτέλεσαν πέρσι από τις βασικές αιχμές του Άρη με την ποιότητα και την προσφορά του, όμως η φετινή εικόνα, εκτός από ελάχιστες αναλαμπές, δεν συμβαδίζει και με την αξία τους και με την αναμενόμενη παρουσία τους στην ομάδα. Τις μέρες της διακοπής ο Άκης Μάντζιος έριξε αρκετό βάρος στην προσπάθεια να βρουν τα πατήματα τους, ποντάροντας στην αγωνιστική τους άνοδο, για να κερδίσει το “στοίχημα” της αντεπίθεσης του ο Άρης” και καταλήγαμε: “Κατά μια συγκυρία και πέρσι ο Σάσα τέτοια εποχή είχε μείνει μακριά από τον καλό του εαυτό, αλλά δεν άργησε να πάρει μπροστά και να είναι το γνωστό “σκυλί του πολέμου”. Παράλληλα, ο Μπερτόγλιο προέρχεται από έναν τραυματισμό, όμως δείχνει και ο ίδιος αποφασισμένος και ορεξάτος να πάρει το… όπλο του”.

Ο Σάσα έμεινε εκτός λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος, ο Μπερτόγλιο ήταν εκεί και πήρε το… όπλο του βοηθώντας τα μέγιστα στην νίκη.

 

To Top