ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Καμαρά βάζει τη “σφραγίδα” του την κατάλληλη περίοδο

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρέθηκε πολλές φορές και για πολλούς λόγους στο… κάδρο τη φετινή περίοδο, όντας η πιο ακριβή μεταγραφή του Άρη στην κιτρινόμαυρη ιστορία.

Ο Άρης ξόδεψε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει, άρα όλο αυτό δημιουργούσε διαιολογημένα απαιτήσεις. Στους τελευταίους δύο αγώνες, ο Καμαρά έχει βάλει την “σφραγίδα του” στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό. Σκόραρε στα δύο ματς, διαμορφώνοντας το 0-1 και το 1-1 κόντρα σε Αρκάδες και Πειραιώτες αντίστοιχα.

Τα στατιστικά  “έγραψαν” μία τελική προσπάθεια του Καμαρά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Δηλαδή, 100% αποτελεσματικότητα από τον ποδοσφαιριστή του Άρη σε εκείνο το ματς, με το τέρμα που πέτυχε. Κάτι ανάλογο έγινε και με τον Ολυμπιακό. Στα στατιστικά του ντέρμπι με τους Πειραιώτες υπάρχει μια τελική προσπάθεια από τον Μαυριτανό ο οποίος σκόραρε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, έχοντας απόλυτη ευστοχία και σε αυτόν τον αγώνα.

Πριν αναλάβει την ομάδα ο Χερμάν Μπούργος, η αποτελεσματικότητα του Καμαρά ήταν χαμηλή. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους αριθμούς που υπήρχαν τότε, ο Μαυριτανός πετύχαινε ένα γκολ ανά 8 τελικές προσπάθειες.

To Top