ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο… καμικάζι Ευαγγέλου, ξανά στο δρόμο του Άρη (video)

Ο… Αθηναίος ρέφερι, Άγγελος Ευαγγέλου είναι αυτός που ορίστηκε από την ΚΕΔ, για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο διαιτητής που ετσιθελικά, στέρησε τη νίκη απο τον Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα στον πρώτο γύρο.

Απέβαλε τον Ιντέγε που παραπάτησε και πάτησε δίχως να το θέλει τον αντίπαλό του, ενώ “ανακάλυψε” πέναλτι με τον οποίο και ισοφάρισε στο τέλος του αγώνα η ΑΕΚ.

Η εξυγιαντική… παράσταση που έδωσε ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου στο ΟΑΚΑ, στο ΑΕΚ-Άρης για το πρωτάθλημα, ήταν η τελευταία στον μακρύ… κατάλογο έργων του συγκεκριμένου.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ…

Ο Ευαγγέλου είναι ένας από τους προτιμώμενους διαιτητές και σφυρίζει συχνά τους πρωτεργάτες της «εξυγίανσης»… Τα κατορθώματα του για την ΑΕΚ αναφέρθηκαν παραπάνω, όμως ο 36χρονος διαιτητής ορίζεται συχνά στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Είτε στο γήπεδο, είτε στο VAR, το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για να… δείχνει τα σωστά στην προώθηση της «εξυγίανσης». Ο Ευαγγέλου διαιτήτευσε το διπλό του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό επί του ΝΠΣ Βόλου.

Περαιτέρω, ο Ευαγγέλου ήταν στο VAR στο «διπλό» του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας δεν πήρε διπλό πέναλτι, στην επικράτηση επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στη νίκη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Κοινώς, Ευαγγέλου σημαίνει… τρίποντο για τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει το απόλυτο με 12 βαθμούς…

Αντίστοιχα, ο Ευαγγέλου διεύθυνε το φετινό παιχνίδι του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη και… έκανε τα στραβά μάτια στο χτύπημα του Μανιάτη στον Περέα.

To Top