Ο Κανούλας (και) για τον Άρη…

O Σάκης Κανούλας μίλησε για τους στόχους του με την Καβάλα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Άρη. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Κανούλα στη mikriliga.com:

«Έχουμε πολύ καλό ρόστερ με ποιότητα, είναι μεγάλη ομάδα η Καβάλα, με πολλή ιστορία και κόσμο από πίσω της. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την κατάλληλη και σκληρή δουλειά, μπορούν να μας φτάσουν εκεί που θέλουμε».

Κι όταν ρωτήθηκε για το… που είναι αυτό, ήταν ξεκάθαρος. «Στόχος μας είναι η άνοδος, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν μας φοβίζουν οι άλλες ομάδες. Σίγουρα ο Άρης κι ο Πανσερραϊκός είναι εξίσου μεγάλοι σύλλογοι, αλλά αν εμείς είμαστε όπως πρέπει τότε θα μπορέσουμε στο τέλος να βγούμε πρωταθλητές. Και για να συμβεί αυτό θα χρειαστούμε τον κόσμο της Καβάλας να συνεχίσει να μας στηρίζε»!

Και κατέληξε: «Απ’ τη πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, άπαντες με βοήθησαν να μπω στο κλίμα. Όλοι οι άνθρωποι, διοίκηση, τεχνικό τιμ, συμπαίκτες, όλοι και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Εγώ απ’ τη μεριά μου είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχουμε. Ο κόσμος να είναι κοντά μας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε χαρά και να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη τους. Όλα κυλούν εξαιρετικά στο εσωτερικό της ομάδας, η διοίκηση είναι τυπικότατη (σ.σ. την Παρασκευή έγιναν πληρωμές του μήνα Σεπτεμβρίου) και ζούμε στο κατάλληλο κλίμα για έναν επαγγελματία παίκτη». 

To Top