Ο Καπετάνος περιμένει στην παρέα, άλλα… τέσσερα παιδιά «Βολιώτικα»

Το καλοκαίρι, ο Κώστας Καπετάνος δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί για πολύ. Η πρόταση του Άρη έκρυβε σημαντικά δέλεαρ: μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, ένας κόσμος-κινητήρια δύναμη και με προπονητή στον πάγκο, τον Σάκη Τσιώλη, ο άνθρωπος που τον αναγέννησε ποδοσφαιρικά. Πού να φανταζόταν ότι μέσα σε μερικούς μήνες τα παιδιά τα… «Βολιώτικα» θα αυξάνονταν και θα πλήθαιναν!

Έτσι, θεωρείται πλέον θέμα ημερών ο Καπετάνος να έχει ως συμπαίκτες άλλους τέσσερις! Σανκαρέ, Ούμπιντες, Ακόστα και Γιακούποβιτς έχουν συμφωνήσει με τους κίτρινους και περιμένουν όλοι πλέον το πράσινο φως της ΕΠΟ για να τεθούν υπό τις οδηγίες του παλιού τους γνώριμου Σάκη Τσιώλη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σανκαρέ έχει εδώ και μέρες πει το “ναι” και η υπόθεσή του από την πρώτη στιγμή δεν έκρυβε την παραμικρή ανησυχία.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Ακόστα, οι άνθρωποι του Άρη έχουν συναντηθεί με τον εκπρόσωπό του και απέσπασαν επίσης το “ναι” για συνεργασία ενός χρόνου.

Κλεισμένος θεωρείται και ο Ούμπιντες. Ο ατζέντης του έφτασε στην Ελλάδα από την Αργεντινή και σε συζητήσεις με τους παράγοντες του Άρη επιβεβαιώθηκε ότι ο Άρης έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του. Ο Άρης δείχνει να μην ανησυχεί, ωστόσο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Αθήνα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, το οποίο τις τελευταίες ώρες γίνεται όλο και πιο έντονο, δεν τον αφήνει αδιάφορο…
Σε ότι αφορά την υπόθεση Γιακούποβιτς, υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία και ίσως και σήμερα επικυρωθεί δια… ζώσης στη Θεσσαλονίκη, με την αναμενόμενη συνάντηση του Ελβετού με τους ανθρώπους του Άρη.

 Όλα αυτά, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν και τυπικά στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας, όταν η ΕΠΟ θα ανακοινώσει την δυνατότητα μεταγραφής των ποδοσφαιριστών του Βόλου και της Καβάλας.


 

 

To Top