ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Καπνίδης έσωσε την παρτίδα, πρώτη απώλεια βαθμών (1-1)

Ένα τακουνάκι του Καπνίδη έσωσε (εν μέρει) την παρτίδα για τον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι σε μέτρια μέρα πέταξαν τους πρώτους τους δυο βαθμούς, μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στον Νέστο μέσα στην Χρυσούπολη, για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Με ενδεκάδα.. έκπληξη παρέταξε ο Νίκος Αναστόπουλος τον Άρη, καθώς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος από την αρχή οι Κυβελίδης και Κωνσταντινίδης. Ο Πόι έμεινε εκτός αποστολής, καθώς επιλέχθηκε για την άμυνα οι Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς και Σαμαράς.

Στα χαφ επέστρεψε ο Καζναφέρης, δίπλα στον Ρόβα, όπως και ο Τάτος, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετα τα δύο τελευταία ματς.

Χαμένο το πρώτο ημίχρονο για τον Άρη που δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του, ελέω κυρίως της δεκάλεπτης διακοπής εξαιτίας της αναίτιας χρήσης δακρυγόνων από την αστυνομία προς τον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”.

Σαν να μην έφτανε αυτό έχασε και τον Γεωργιάδη που τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 28′. Μοναδική κλασική ευκαιρία για τον Άρη, το πλασέ του Κυβελίδη στο 12΄, το οποίο απέκρουσε εξ΄επαφής εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Πιέζοντας ψηλά από τα πρώτα λεπτά στο δεύτερο 45λεπτο ο Άρης κατάφερε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του, να έχει την κατοχή της μπάλας και να αναζητά τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Οι “κιτρινόμαυροι” απέφυγαν τα πολλά λάθη, αλλά δέχθηκαν την “ψυχρολουσία” στο 62΄με τον Σγκούρι να σκοράρει στην πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην εστία του Άρη στο παιχνίδι (1-0). Η “απάντηση” του Αναστόπουλου, ήταν ο Καπνίδης ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 68΄και στο 75΄ ισοφάρισε με εντυπωσιακό… τακουνάκι! Σέντρα του επίσης, νεοεισελθόντα στο δεύτερο μέρος Ν΄Λουντουλου και ο Καπνίδης έφερε το ματς στα ίσια (1-1)

ΝEΣΤΟΣ: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγουράς (80΄Γαμπρέλης), Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκριτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (70΄Δεσύλας), Κούτεφ (53΄Μαχαιρούδης), Σγκούρι

ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Γεωργιάδης (λ.τρ. 28΄Παυλίδης), Σαμαράς, Ρόβας (68΄Καπνίδης), Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (58΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Καζναφέρης.

 

To Top