ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην τελική ευθεία για να κλείσει στον Άρη!

Ο Άρης κατέληξε στην επιλογή του Καρίμ Ανσαριφάρντ για να ενισχύσει την επίθεσή του! Οι κιτρινόμαυροι έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με τον έμπειρο φορ, υπάρχει σημείο επαφής και είναι πολύ πιθανό να κλείσει στους κιτρινόμαυρους, εφόσον μπουν με επιτυχία στο στάδιο των τελικών συζητήσεων.

Η περίπτωση του 33χρονου επιθετικού, έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα από την προηγούμενη θητεία του σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Πανιώνιο, έχει αγωνιστικό ρυθμό, μια και αγωνίστηκε φέτος σε 20 παιχνίδια της Ομόνοιας (2 γκολ, 3 ασίστ) και θεωρείται παίκτης που μπορεί να δώσει εμπειρία και ποιότητα.

Συνολικά στην Ομόνοια έχει σε 61 συμμετοχές, 10 γκολ και 10 ασίστ. Πριν λίγες μέρες ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται ώστε να βρει ομάδα για μα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ανσαριφάρντ βρίσκεται αυτήν την περίοδο με την εθνική του Ιράν στο Asian Cup, έχοντας ήδη αγωνιστεί με Παλαιστίνη (πετυχαίνοντας γκολ) και Χονγκ Κονγκ αυτόν τον μήνα με τα ΗΑΕ στις 23/1 ήταν στον πάγκο.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να έχουν χάπι εντ μπαίνοντας στις τελικές συζητήσεις και να κλείσουν τη συμφωνία αύριο τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες,.

Τα νούμερα φέτος του διεθνή (120 συμμετοχές με 30 γκολ με  την Εθνική) Ιρανού επιθετικού:

Τα συνολικά στατιστικά καριέρας του Ανσαριφάρντ στις ομάδες που αγωνίστηκε:

To Top