Καρασίμος στο PRESSARIS για την επιστροφή του ως αντίπαλος: “Ο Άρης και το καυτό Χαριλάου”

Ένας από τους τρεις παίκτες του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, προσεχούς αντιπάλου του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, που έχουν περάσει από τα τμήματα υποδομής των «κίτρινων» και έχουν πάρει… γεύση από το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Ευθύμης Καρασίμος (οι άλλοι δύο είναι οι Μάριος Δημητρακόπουλος και Κώστας Αλμπάνης).

Ο 20χρονος αμυντικός χαφ, που τα τελευταία δύο χρόνια δηλώνει κάτοικος… Κιλκίς, ενώ νωρίτερα έπαιξε στην ομάδα Κ-20 του Άρη, μίλησε στο PRESSARIS για το πώς αντιμετωπίζουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το ματς της ερχόμενης Κυριακής και τι τους έχει πει σχετικά με την ατμόσφαιρα, που θα πρέπει να περιμένουν στο Χαριλάου.

«Ο Άρης είναι Άρης και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ελπίζω η ομάδα να βρει γρήγορα τον δρόμο της και να επιστρέψει εκεί που ανήκει», ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού ποδοσφαιριστή του Αγιονερίου, για να σταθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα θεωρώ όλο το προηγούμενο διάστημα γι΄ αυτό το παιχνίδι, όπου τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, όμως, σίγουρα το έργο μας δεν θα είναι εύκολο».

Επίσης, δεν παρέλειψε ν΄ αναφερθεί και στην ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης», την οποία ο ίδιος γνωρίζει: «Πράγματι περιμένουμε να δούμε ένα γήπεδο γεμάτο, αφού ο κόσμος απέδειξε πως στηρίζει την ομάδα ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Από εκεί και πέρα, έχουμε μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για το τι θα μας περιμένει, αλλά για πολλούς από αυτούς αποτελεί και κίνητρο το ν΄ αγωνιστούν σε αυτό το γήπεδο».

To Top