Ο Καρατζιοβαλής φοράει τα… γάντια του και ρίχνει το σύνθημα μέσα από το PRESSARIS: “Νίκη σε όλα τα ματς, η αρχή την Κυριακή”

Το καλοκαίρι… κρέμασε τα γάντια του μετά από μία πολυετή καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έπειτα, επέστρεψε στον Άρη μετά από πέντε χρόνια για να αναλάβει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων και τώρα ο Άρης τον καλεί να… ξεκρεμάσει τα γάντια του και ο ίδιος δίχως δεύτερη σκέψη παίρνει την απόφαση και επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή που αποτελεί τον πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή του φετινού “κιτρνόμαυρου” ρόστερ. Ο 39χρονος πορτιέρο μιλά στο PRESSARIS και δίνει το στίγμα για την πρεμιέρα της Κυριακής.

Ερωτώμενος για το παιχνίδι της Κυριακής με την Καστοριά, είπε: “Θέλουμε τη νίκη και δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα για εμάς την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να βγάλουμε στο γήπεδο τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα. Κάθε πρεμιέρα έχει τις δυσκολίες της ειδικά να είναι εντός έδρας, όμως δεν θα έχουμε πρόβλημα”.

Για το ποιοτικό επίπεδο της κατηγορίας αλλά και την επιστροφή του στην ενεργό δράση, τόνισε: “Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Ο προπονητής μας δεν είχε φυσικά τον χρόνο που θα ήθελε για να δουλέψει πάνω στο ρόστερ αν και η δουλειά που έχει γίνει είναι μέχρι στιγμής εξαιρετική.Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να εκπληρώσουμε με άνεση τους στόχους που έχουμε θέσει σε αυτή την κατηγορία. Για εμένα είναι σαν να μην έχω σταματήσει. Δεν πέρασε και πολύ καιρός από τότε και νιώθω έτοιμος να προσφέρω όποτε μου χρειαστεί”.

Για τις αλλαγές που παρατηρεί ως πιο έμπειρος το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, ανέφερε ότι: “Yπάρχει μία σταθερότητα και αυτό βγαίνει από την παρουσία Γαλανού στην ομάδα. Επικρατεί πλέον η απαιτούμενη ησυχία για να μπορέσουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα να επικεντρωθούν στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα και να είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Ευχή όλων να παραμείνει το κλίμα αυτό και να μην απασχολούν τους ποδοσφαιριστές άλλα ζητήματα πέρα του αγωνιστικού χώρου”.

To Top