ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καρυπίδης έγινε… “19-αρης” και ξανάνιωσε με την μπάλα στα πόδια (photos)

Ο Θοδωρής Καρυπίδης δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την μπάλα, όντας μέχρι πέρσι ενεργός ποδοσφαιριστής. Οι ευθύνες του στον Άρη και το μεγάλο βάρος των διοικητικών εξελίξεων, μπορεί να τον κράτησαν μακριά από το χορτάρι και την “στρογγυλή θεά”, αλλά τελικά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Σύμφωνα με το sportsup.gr της Ημαθίας, ο Καρυπίδης έγινε  “19-αρης” και ξανάνιωσε με την μπάλα στα πόδια. Διαβάστε το σχετικό άρθρο και δείτε τις φωτογραφίες:

“Και ενώ ο συνεργάτης μας σημείωνε τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιζόταν από πλευράς της Κ20 της Βέροιας, το μάτι του «έπεσε» πάνω στο όνομα Καρυπίδης.

Εκεί κοντοστάθηκε λίγο (φυσιολογικά βεβαίως) λόγω του πρότερου βίου του ισχυρού άνδρα της «Βασίλισσας» και νυν του Άρη ωστόσο η έξοδος των ομάδων από τα αποδυτήρια του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας επιφύλασσε μια έκπληξη!

Με την ομάδα του Τόλη Τερζή αγωνίστηκε σήμερα ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος σήμερα…ξανάνιωσε όπως γίνεται αντιληπτό καθώς συμμετείχε στην ομάδα με γεννηθέντες από το 1996 και έπειτα!

Για την ιστορία, η «Βασίλισσα» ηττήθηκε από την ΑΕ Αλεξάνδρειας με σκορ 1-0″.

alexandriamou_a.e_170005 alexandriamou_a.e_170017 alexandriamou_a.e_170023 alexandriamou_a.e_170053 alexandriamou_a.e_170054

To Top