ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Καρυπίδης με τον Μαρότα και τα σενάρια για… Ίβηρα στόπερ

Μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο Θοδωρής Καρυπίδης έδωσε για μια ακόμη φορά “τροφή” για σχόλια και σενάρια.

Σε αυτήν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης διακρίνεται να γευματίζει με τον Γκαετάνο Μαρότα, στο “Μεγάλη Βρετανία” στην Αθήνα.

Ο Μαρότα είχε “μπει” στην ζωή των κιτρινόμαυρων των περασμένο Μάρτιο, όταν φιλοξένησε τον Καρυπίδη στη Ζυρίχη της Ελβετίας,ως επίσημο προσκεκλημένο τoυ διοργανωτή του φιλικού αγώνα, Πορτογαλία-Ολλανδία. Είναι στέλεχος της εταιρίας που είχε την διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Μουντιάλ, αλλά και δίκτυο συνεργασίας με χορηγούς και επιχειρήσεις και η εκείνη πρώτη συνάντηση είχε να κάνει με την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας στοχεύοντας στην εξεύρεση χορηγικών πόρων. (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Εκείνο τον Μάρτιο, ο Καρυπίδης μιλώντας στο PRESSARIS είχε επιβεβαιώσει την έναρξη αυτής της συνεργασίας (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) και τώρα αρκετούς μήνες μετά, οι δυο άνδρες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι.

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το αν πρόκειται για μια φιλική συνάντηση ή προάγγελος κάποιων εξελίξεων, την ώρα που υπάρχουν σενάρια ότι ο Άρης στρέφεται για την θέση του στόπερ σε… τρίτη λύση (μετά τους Μάβραϊ, Πογκπά) και πιο συγκεκριμένα για παίκτη από την Ιβηρική χερσόνησο.

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

To Top