Ο Καρυπίδης στον Εισαγγελέα, ξεκάθαρη η θέση του Άρη: Αμείλικτη τιμωρία των ενόχων

Το παρών στις δικαστικές αρχές θα έχει σήμερα ο Θόδωρος Καρυπίδης, με αφορμή τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Όπως έχουμε σημειώσει, μετά τις επαφές που είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης με τις δικαστικές αρχές, από την πρώτη στιγμή μάλιστα, όταν έγινε γνωστή η δολοφονία του 19χρονου,  με τις δικαστικές αρχές, δείχνει αποφασισμένος να ριχθεί άπλετο φως στην τραγική αυτή υπόθεση και να τιμωρηθούν πραγματικά οι ένοχοι. Παράλληλα, να βρεθεί τρόπος να σταματήσει ο κύκλος του αίματος.

Η θέση του Άρη ξεκάθαρη: αμείλικτη τιμωρία των ενόχων και φυσικά να μπει ένα τέλος στην αλυσίδα της βίας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Καρυπίδης θα έχει σήμερα το μεσημέρι συνάντηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί. Σε αυτήν θα παρευρεθούν και από πλευράς ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης και από τον Ηρακλή ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Φώτης Θέος.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Άρη είχαν χθες συνάντηση με τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, στους οποίους μετέφεραν ότι παρακολουθούν στενά την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και πως θα πράξουν κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

To Top