Ο Κασελάκης μένει ελεύθερος από τον Προμηθέα και πάει Παναθηναϊκό

O Λεωνίδας Κασελάκης μένει σήμερα (10/6) ελεύθερος από τον Προμηθέα Πάτρας και στη συνέχεια αναμένεται να αποτελέσει τη πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Λίγες ώρες μετά την περιβόητη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος ανακοίνωσε ότι πουλάει την «πράσινη» ΚΑΕ έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.

Οι «πράσινοι» έβλεπαν εδώ και καιρό με καλό μάτι την απόκτηση του Λεωνίδα Κασελάκη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας.

Ο 30χρονος φόργουορντ είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Προμηθέα, ωστόσο από τη στιγμή που υπήρχε το δέλεαρ του Παναθηναϊκού η ομάδα του Πάτρας δεν του έβαλε εμπόδια στην καριέρα του.

Εντός της ημέρας (10/6) αναμένεται να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Προμηθέα και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας ώστε να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας και να αποτελέσει μια back up λύση στα χέρια του Γιώργου Βόβορα.

Ο Κασελάκης μέτρησε κατά μέσο όρο στο φετινό EuroCup 8,1 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ  ενώ σούταρε με 44% στα δίποντα, 41% στα τρίποντα και 74% στις βολές.

Πηγή: gazzetta.gr

To Top