«Ο Καστίγιο κόντρα στα καλύτερά του χρόνια»

Ο Άρης ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα μέσα ενημέρωσης του Μεξικού εστιάζουν στη ιδιαίτερη συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο. Την ίδια ώρα και ο 27χρονος επιθετικός δεν κρύβει ότι μοιάζει σα θηρίο στο κλουβί!

Στο Μεξικό τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για τον ποδοσφαιριστή του Άρη και δεν έχουν ξεχάσει τις μεγάλες του στιγμές. Αυτές που θέλει να ξαναζήσει μέσω του Άρη. Πριν από το μεγάλο παιχνίδι, όπως αναφέρουν στην πλειοψηφία τους στο Μεξικό: «Ο Καστίγιο επέστρεψε στον Άρη Θεσσαλονίκης, μετά την ανάρρωσή του από τον πυρετό και είναι έτοιμος για να αναμετρηθεί το Σάββατο στο Ολυμπιακό. Στην κορυφαία αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής στη Super League ο υπηρεσιακός προπονητής Νίκος Πασσιαλής ανακοίνωσε τη λίστα των παικτών που θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή της Ελλάδας και μέσα σε αυτήν την λίστα είναι ο Καστίγιο». 

Άξιο αναφοράς για τους Μεξικάνους είναι το γεγονός ότι: «Ο Καστίγιο έχασε παιχνίδια λόγω του τραυματισμού του και της αποβολής του και ετοιμάζεται για μια… ειδική αναμέτρηση για τον ίδιο. Η σύγκρουση με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστή για το Μεξικάνο, επειδή στο γήπεδο του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, την πρώην ομάδα του, στην οποία πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του 2000 – 2007, όπου βγήκε επτά φορές πρωταθλητής». Ο Καστίγιο κόντρα στα καλύτερά του χρόνια.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Καστίγιο περιμένει τον αγώνα αυτό για να αποδείξει ότι λάμπει ακόμη η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, απέναντι στην ομάδα του Πειραιά, με τη φανέλα της οποίας έκανε το μεγάλο μπαμ στην καριέρα του. Γι αυτό και βρίσκεται σε στάση αναμονής για να μάθε εάν θα πάρει (όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει) τη φανέλα του βασικού από τον Νίκο Πασσιαλή ή ακόμη, ακόμη τον Μίχαλ Πρόμπιερζ εφόσον έχει αυτός την τελική κουβέντα..

                                                                                                                                                     
Κλείνοντας αναφέρουν ότι: «Ο ‘θρύλος’ είναι το φαβορί για να κερδίσει και οι ‘πολεμιστές’ θέλουν την πρώτη τους νίκη».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Καστίγιο αγωνίστηκε και πέρσι κόντρα ως αλλαγή στον Ολυμπιακό στην ήττα με σκορ 1-2.

Η πρόκληση της Εθνικής

Από κει και πέρα, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Νέρι Καστίγιο βρίσκεται υπό παρακολούθηση από το νέο ομοσπονδιακό προπονητή του Μεξικού, Χοσέ Μάνουελ Ντε Λα Τόρε. Το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να είναι ένα καλό διαβατήριο για τον ποδοσφαιριστή ώστε να επιστρέψει στην εθνική.

Ο Ντε Λα Τόρε, θα εξετάσει την αγωνιστική κατάσταση του 27χρονου επιθετικού του Άρη και δεν αποκλείεται να τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του για τους επόμενους αγώνες. Ο Καστίγιο έχει χάσει την θέση του στην εθνική Μεξικού τα τελευταία δυο χρόνια.

To Top