Χωρίς κατηγορία

Ο Καστίγιο σε ρόλο… ψαρά (photos)

Στην αγαπημένη του Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Νέρι Καστίγιο που φροντίζει πέρα από τις στιγμές ξεγνοιασιάς που του προσφέρει η χώρα μας να εξασκεί -και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία- το αγαπημένο του χόμπι, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα νησιά του Ιουνίου.

Επιβαίνοντας στο προσωπικό του σκάφος και συνοδευόμενος από φίλους του ο πρώην άσος του Άρη το… έριξε στο ψάρεμα και το αποτέλεσμα ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Έδειξε τις αξιοζήλευτες ικανότητές του και φρόντισε να τους… τρελάνει όλους με τις φωτογραφίες που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αρχικά από την Ιθάκη κι έπειτα από την Κεφαλονιά.

Ο Νέρι ζει και αναπνέει για το ψάρεμα, καθώς μία γρήγορη ματιά κάποιου στον προσωπικό του λογαριασμό αντικρίζει δεκάδες φωτογραφίες από ψάρια-έπαθλα που κατά καιρούς κατάφερε να πιάσει, χρησιμοποιώντας όλη του την τέχνη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νέρι Καστίγιο είναι ένας από τους δεκάδες πιστωτές στους οποίους η ΠΑΕ Άρης οφείλει χρήματα και ένα από μεγάλα οικονομικά “αγκάθια” του συλλόγου…

 

 

To Top