ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Καστρίτης… άδειασε Σεγκούρα και ευχαρίστησε τον κόσμο: “Σημαντική η υποστήριξη”

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το περιστατικό με τον προπονητή του Κολοσσού αλλά και για την εικόνα του Άρη στο παιχνίδι.

Όπως είπε αρχικά:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Κολοσσός αρέσκεται στον γρήγορο ρυθμό, τους αρέσει να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο. Επρεπε να ήμασταν σοβαροί για να αντιμετωπίσουμε την συγκεκριμένη. Έχοντας πολλά ματς τον τελευταίο καιρό αλλά και περιορισμένο ρόστερ, η αποστολή μας έγινε πιο δύσκολη. Πήραμε πράγματα από όλα τα παιδιά που έπαιξε και τις κρίσιμες στιγμές είχαμε καθαρό μυαλό, σε επίθεση και άμυνα”.

Για τη σημασία της νίκης και τον κόσμο: “Ήταν μια σημαντική νίκη, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε στο Παλέ. Τώρα, κοιτάμε την Ουλμ. Ευχαριστώ τον κόσμο, ήταν σημαντική η υποστήριξή του. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό, έχει μια σοβαρή διοίκηση. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι από τις αμυντικές μας επιδόσεις. Θεωρώ πως αυτό έχει να κάνει με θέμα φρεσκάδας. Όταν θα είμαστε όλοι μαζί, θα είμαστε κοντά σε αυτό που θέλουμε και στις δυο πλευρές του γηπέδου”.

Για τoν Σεγκούρα: “Περισσότερο είναι θέμα για λαϊκή κατανάλωση. Σέβομαι τον Κολοσσό και όλα τα μέλη. Αφού ο κόουτς Σεγκούρα επέλεξε να αναφερθεί, όλοι θυμάστε τι είχε πει τότε. Ηταν ένα ωραίο ματς, με ωραία ατμόσφαιρα ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες”.

To Top