ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Καστρίτης ψάχνει παίκτες, η διοίκηση ψάχνει ρευστό για τα ban

Όσο ο Γιάννης Καστρίτης θα κάνει την έρευνά του στην αμερικανική αγορά για την απόκτηση ξένων παικτών, η διοίκηση του Άρη θα αυξάνει την ένταση της προσπάθειάς της να βρει χρήματα για να λύσει το απαγορευτικό μεταγραφών.

Δεν είναι μόνο η δέσμευση στο νέο προπονητή που κάνει αυτή τη προσπάθεια να έχει τον χαρακτήρα του “μονόδρομου”, αλλά και η πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώνεται στον μπασκετικό χάρτη.

Ο Άρης και δεν μπορεί να μένει εγκλωβισμένος κάθε χρόνο στα απαγορευτικά μεταγραφών, αποκτώντας παίκτες που – είτε είναι καλοί, είτε είναι μέτριοι – και περισσότερο τους πληρώνει και εξαρτάται από τις διαθέσεις τους στο 100% διότι δεν μπορεί να τους αλλάξει, αλλά συν τοις άλλοις δεν γίνεται να το κάνει αυτό λόγω των κανονισμών της FIBA.

Πέρσι το ραντεβού στη Γενεύη είχε αίσιο τέλος και η Διεθνής Ομοσπονδία άφησε ανοικτό το “παράθυρο” για να κάνει μεταγραφές από το ελληνικό πρωτάθλημα ο Άρης. Φέτος ουδείς είναι βέβαιος ότι αυτό θα ισχύσει. Μάλλον το αντίθετο.

Γι’ αυτούς τους λόγους έχει αποφασιστεί πως το απαγορευτικό μεταγραφών πρέπει να λυθεί με κάθε τρόπο αυτό το καλοκαίρι. Το πώς είναι θέμα της διοίκησης και αυτή καλείται να βρει τον τρόπο…

To Top