ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο “καταιγισμός” μηνυμάτων, η επιστροφή και η αναμονή του Σόουζα…

Διακοπές… τέλος για τον Ούγκο Σόουζα, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον Άρη.

Ο Πορτογάλος δεν θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, αν πρώτα δεν μάθει που θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά. Από χθες το βράδυ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας από την Κρήτη και πλέον αναμένει το καθοριστικό ραντεβού.

Ο ίδιος, ένιωσε μία απίστευτη αγάπη από τον κόσμο του Άρη τις τελευταίες μέρες, συγκινήθηκε έντονα, κυρίως μετά την αναμφισβήτητα… αινιγματική ανάρτησή του, η οποία δικαιλογημένα προκάλεσε έντονο προβληματισμό.

Τα μηνύματα σωρηδόν, με τον κόσμο να εκφράζει την αγωνία του. Σε αρκετούς απάντησε, τονίζοντας πως θέλησενα ευχαριστήσει για την αγάπη που του έχουν δείξει, δίχως όμως να σχολιάσει κάτι για το μέλλον του.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης λείπει από την Θεσσαλονίκη, το ίδιο και ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος όμως μέχρι αύριο θα έχει επιστρέψει, προκειμένου να συναντηθεί και με τους παίκτες.

Ο Πορτογάλος είναι ανάμεσα σε αυτούς, η περίπτωσή του είναι δύσκολη καθώς θέλει να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα, απ΄όπου και έχει προτάσεις, ωστόσο αν υπάρξουν οι απαραίτητες εγγυήσεις, είναι θετικός στο να παραμείνει.

To Top