Ο Κατσικάρης για την κλήρωση της Εθνικής

Στο νέο σύστημα διεξαγωγής του Ευρωμπάσκετ στάθηκε ο Φώτης Κατσικάρης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της χθεσινής κλήρωσης για την Εθνική ομάδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, με αφορμή τη χθεσινή (08/12) κλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015, αναφέρθηκε αρχικά στον όμιλο που κληρώθηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Ο όμιλός μας είναι καλός, υπό την έννοια ότι θα παίξουμε κοντά στην Ελλάδα, στο Ζάγκρεμπ. Πιστεύω θα έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα. Η Κροατία θα είναι η οικοδέσποινα, η Σλοβενία είναι επίσης πολύ κοντά και οι φίλαθλοι της δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα. Τα Σκόπια, το ίδιο. Είμαστε σε όμιλο που θα έχει ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το νέο σύστημα διεξαγωγής, που θα ισχύσει από το καλοκαίρι, απάντησε: «Το παλιό ήταν πολύ βαρύ για όλους. Ιδίως για τους παίκτες, γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε πως έρχονταν από γεμάτες σεζόν, ειδικά τα παιδιά από το ΝΒΑ, αλλά και για τους φιλάθλους. Αυτό το σύστημα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Κάποιες φορές μπορεί να γίνει άδικο, αλλά είναι πιο ενδιαφέρον για όλους».

To Top