Ο Καϊρί Ίρβινγκ επιτέθηκε στους δημοσιογράφους: “Δεν μιλάω σε πιόνια”

Ο Καϊρί Ίρβινγκ απάντησε μέσω Instagram για το πρόστιμο που δέχθηκε από το ΝΒΑ, τονίζοντας πως “δεν μιλάω σε πιόνια”.

Ηαπόφαση του Καϊρί Ίρβινγκ να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους στη διάρκεια των media days των Μπρούκλιν Νετς έφερε το πρόστιμο τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του. Το ΝΒΑ τιμώρησε με 25.000 δολάρια αμφότερες πλευρές για το γεγονός, με τον πολυτάλαντο περιφερειακό να παίρνει θέση λίγες ώρες αργότερα.

Με μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Καϊρί Ίρβινγκ χρησιμοποίησε τα λόγια του Μάλκολμ Χ, ενώ καταφέρθηκε εναντίον των δημοσιογράφων, αφού εξήγησε πως “δεν μιλάω με πιόνια”.

Αναλυτικά όσα έβαλε στο Instagram του: “Αρκετά με την προπαγάνδα των άλλων. Είμαι υπέρ της αλήθειας, ανεξαρτήτως ποιος τη λέει. Είμαι υπέρ της δικαιοσύνης, ανεξαρτήτως για ποιον είναι υπέρ ή κατά. Πρώτα και κυριότερα, είμαι ανθρώπινο ον, κι ως τέτοιο, στηρίζω οτιδήποτε ευνοεί την ανθρωπότητα, ως όλον.

Προσεύχομαι να χρησιμοποιούσαμε τα χρήματα από τα πρόστιμα για τις κοινότητες που είναι περιθωριοποιημένες και έχουν ανάγκη, ειδικά βλέποντας πώς είναι ο κόσμος αυτή την στιγμή. Είμαι εδώ για ειρήνη, αγάπη και μεγαλείο. Οπότε σταματήστε να αποπροσανατολίζετε εμένα και την ομάδα μου, εκτιμήστε την τέχνη. Κινούμαστε διαφορετικά εδώ.

Δεν μιλάω σε πιόνια. Η προσοχή μου αξίζει περισσότερα”.

To Top