Ο Κιρούς, το twitter και το Γουέστερν Κεντάκι…

Την απαγόρευση χρήσης του twitter πέρα από λόγους προώθησης της ομάδας αποφάσισε ο προπονητής του Γουέστερν Κεντάκι, Κεν Μακ Ντόναλντ. Είναι το πανεπιστήμιο του Σέρτζιο Κιρούς, ο οποίος πέρσι είχε απασχολήσει την ομάδα για την χρήση του twitter!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Western Kentucky Herald” ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας του πανεπιστημίου, Κεν Μακ Ντόναλντ αποφάσισε να απαγορεύσει την χρήση του twitter στους παίκτες του την φετινή χρονιά. Πέρσι είχε βάλει όριο μέχρι τις 9 το βράδυ, αλλά διαπίστωσε ότι δεν άλλαξαν πολύ τα πράγματα… Φέτος αποφάσισε να το απαγορεύσει τελείως. “Δεν είναι κάτι σημαντικό (το twitter). Ίσως αρχίζει να γίνεται καταστροφικό. Οι παίκτες μας έκαναν καλή δουλειά του καλοκαίρι, αλλά πήρα την απόφαση αυτή, γιατί θέλω να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ”, είπε ο Μακ Ντόναλντ.

Η εφημερίδα έφερε ένα παράδειγμα υπερβολικής χρήσης του twitter στο οποίο ενεπλάκη πέρσι και ο Σέρτζιο Κιρούς, παίκτης του Άρη. “Την περασμένη χρονιά ο Κλιφ Ντίξον και ο Σέρτζιο Κιρούς διαφώνησαν στο twitter μετά από μια νίκη επί του Μπόουλινγκ Γκριν. Ο Ντίξον, που είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και μετά εκδιώχθηκε από την ομάδα για λόγους συμπεριφοράς, κατηγόρησε τον Κιρούς ότι δεν προσπάθησε πολύ”, ανέφερε η εφημερίδα.

Είναι γεγονός πως ο Κιρούς ασχολείται αρκετά με το twitter. Ήδη έχει γράψει 11.609 μηνύματα στο twitter και στις αρχές της προετοιμασίας του είχε συσταθεί από τους ανθρώπους του Άρη να περιορίσει την χρήση του. Έκτοτε, όντως το έχει κάνει…

To Top