Ο Κις καθυστερεί λόγω Πανιωνίου – Εναλλακτική λύση τον έχουν οι κυανέρυθροι

Ο Μπίλι Κις υπάρχει στην σκέψη των ανθρώπων του Πανιωνίου για να αντικαταστήσει τον Άστον Γκιμπς. Ωστόσο είναι εναλλακτική λύση και όχι η βασική επιλογή των κυανέρυθρων, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Προς το παρόν πάντως ο Αμερικανός δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Άρη, που εξακολουθεί να περιμένει.

Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν πως ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εξέτασε την περίπτωση του Κις, όμως έχει αμφιβολίες για το αν ο Αμερικανός ταιριάζει στον φετινό Πανιώνιο. Συν τοις άλλοις φαίνεται πως πρώτος στόχος του Πανιωνίου είναι να βρει λύση με τον Ιβάν Ζορόσκι, να αρθεί το απαγορευτικό της FIBA και να αποκτήσει όποιον παίκτη θέλει από την αγορά, χωρίς δεσμεύσεις. Ο Κις από τον Πανιώνιο ζήτησε 10.000 δολάρια, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν θα έδινε η αθηναϊκή ομάδα, όμως το θέμα είναι ότι όλα δείχνουν πως αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν απαντάει ο παίκτης στον Άρη, δηλαδή το ενδιαφέρον του Πανιωνίου.

Οι κίτρινοι θα περιμένουν. Δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς, υπό την έννοια ότι δεν έχουν εναλλακτικές λύσεις λόγω του απαγορευτικού μεταγραφών.

 

To Top