ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κλάτενμπεργκ για το Άρης-Ατλέτικο, αλλά και οι Έλληνες ρέφερι στα παιχνίδια του

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε, ρωτήθηκε και για τον Άρη.

Αναλυτικά η ερώτηση και τι απάντησε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής:

– Ενώ ο Άρης είναι πρώτος στη βαθμολογία και παραδοσιακά στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες. Άλλωστε έχετε και γνώση της δυναμικής του, καθώς σφυρίξατε το Άρης-Ατλέτικο πριν χρόνια, γιατί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σφύριξε Έλληνας και όχι ξένος διαιτητής. Θα έχει ξένους διαιτητές στα ματς με τους άλλους τέσσερις των Big 5; Ποια τα κριτήρια επιλογής των ξένων διαιτητών; Δεν είναι άδικο π.χ. στο Ολυμπιακός-Άρης να έχει Έλληνα ρέφερι και στο ΠΑΟΚ-Άρης ξένο διαιτητή; Όχι μόνο για τον Άρη, αλλά και για τους αντιπάλους του…

Καταρχήν ευχαριστώ τον Θεό που είχε λήξει εκείνο το παιχνίδι Άρης-Ατλέτικο 1-0 γιατί δεν φανταζόμουν ποτέ μετά από τόσα χρόνια θα γινόταν αναφορά σε εκείνο το παιχνίδι. Οπότε ευτυχώς που νίκησε ο Άρης και μειώθηκαν οι επιθέσεις που δέχομαι γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι σημαντικά για μένα. Θέλω να δω τους Έλληνες διαιτητές, να τους εξελίξω, να τους εκπαιδεύσω για να αναπτυχθούν, να γίνουν καλύτεροι ώστε στο μέλλον να έρχονται λιγότεροι ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα.

Θα δω την πορεία για το πώς θα εξελιχθεί το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος, θα εξαρτηθούν πάρα πολλά από το πώς θα εξελιχθούν τα πλέι οφ. Αναλύω τα πάντα, λαμβάνω υπόψιν τα πάντα και κάθε αγώνας για μένα είναι εξίσου σημαντικός. 

To Top