Ο Κλάτενμπεργκ “σκανάρει” τον Φωτιά, που είναι είναι υποψήφιος για διεθνής και επιβραβεύει τον Καραντώνη

Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να παραστεί ο ίδιος στο “Γεντί Κουλέ” την ερχόμενη Κυριακή (18/10) ως παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναϊκός για την 5η αγωνιστική της Superleague Interwetten.

Είναι μία κίνηση που δεν είχαμε συνηθίσει από την προηγούμενη ηγεσία της ΚΕΔ και τον Μέλο Περέιρα. Ωστόσο, ο Αγγλος αρχιδιαιτητής έχει τους λόγους του που θέλει να δει από κοντά τον Βασίλη Φωτιά. Ο Φωτιάς συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των υποψήφιων διεθνών διαιτητών, από την οποία θα αναπληρωθεί η θέση που άφησε κενή ο Κομίνης και ο Κλάτενμπεργκ θέλει να τσεκάρει ιδίοις όμμασι τον διαιτητή από την ΕΠΣ Πέλλας σε ένα δύσκολο ματς όπως αυτό του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό, πριν λάβει την τελική του απόφαση στείλει τον σχετικό φάκελο στην UEFA.

Στα αξιοσημείωτα των ορισμών της 5ης αγωνιστικής, είναι ασφαλώς και η επιβράβευση του Δημήτρη Καραντώνη, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός και τώρα παίρνει δεύτερο σερί ορισμό στο παιχνίδι Αρης – Απόλλων Σμύρνης.

Είναι εμφανές πως ο Κλάτενμπεργκ έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση του Καραντώνη στους Ζωσιμάδες και κυρίως με αυτήν την κίνηση εκφράζει τη στήριξή του στον ρέφερι της ΕΠΣ Ημαθίας, ο οποίος δέχθηκε φραστική επίθεση από τον Κώστα Καραπαπά.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top