Ο Κλεώπας και άλλοι δυο για εκκαθαριστές

Δυο πρόσωπα θα αναλάβουν τον ρόλο των εκκαθαριστών στον Άρη και ουσιαστικά έχουν βρεθεί, επιβεβαιώνοντας τα όσα υποστήριξαν τόσο ο Γιώργος Γαλανός, όσο και ο νομικός του Θόδωρος Σιμόπουλος, σύμφωνα με τα οποία δεν θα υπάρξει εμπόδιο στο συγκεκριμένο στάδιο.

Σε ότι αφορά τον Λάκη Κλεώπα, νυν πρόεδρο πια της «κίτρινης» υπό εκκαθάριση ΠΑΕ, θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι ο ένας από τους δυο.

Από κει και πέρα υπάρχει και η περίπτωση του Αντώνη Σενέμη, παλιό του συνεργάτη στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης και στενό του φίλο, ο οποίος είναι θετικός, ενώ υπάρχει μια ακόμη περίπτωση τσεκαρισμένη από τους ανθρώπους του Άρη, ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν “κλειδώσει” η συμμετοχή του Σενέμη.

Στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των εκκαθαριστών με τον Γιώργο Γαλανό για να «σφραγίσουν» τη συμφωνία τους, ενώ μέχρι τις 3 Νοεμβρίου ο κ. Κλεώπας θα αναλάβει να τρέξει τα θέματα της ΠΑΕ που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Όπως τονίζεται από επίσημα χείλη: “ο δρόμος της εκκαθάρισης είναι μακρύς και δύσβατος, χρειάζεται συντονισμός από όλα τα μέλη της οικογένειας του Άρη και φυσικά αποφασιστικές κινήσεις”. 

Σε κάθε περίπτωση η εκκαθάριση της ΠΑΕ είναι ένα μεγάλο στοίχημα, παράλληλα, όμως, από το αγωνιστικό εκεί, όπου ο στόχος είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος: η άνοδος της ομάδας στη Football League.

To Top