Ο Κλοπ αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Λίβερπουλ και εκείνος δεν σταμάτησε να γελάει

Η λατρεία των οπαδών της Λίβερπουλ για τον Γιούργκεν Κλοπ είναι γνωστή. Άλλωστε δεν θα μπορούσαν να μην τον αγαπάνε, αφού αυτός είναι που έχει στέψει τους «κόκκινους» Πρωταθλητές Αγγλίας μετά από τριάντα χρόνια. Ενώ την ίδια ώρα έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους με τη Λίβερπουλ.

Ο Γερμανός τεχνικός λοιπόν βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (8/10) στο The Shankly Hotel σε μία εκδήλωση των οπαδών της Λίβερπουλ. Στην οποία οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να συνομιλήσουν με τον Κλοπ για όποιο θέμα θέλουν.

Σε κάποιο σημείο οι οπαδοί της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ άρχισαν να τραγουδούν το σύνθημα που έχουν φτιάξει για τον αγαπημένο τους προπονητή σε ρυθμούς του «I feel fine» των Beatles. Ένα βίντεο που έχει βγει από αυτή την εκδήλωση δείχνει τον Γερμανό να χαμογελάει δίχως σταματημό την ώρα που γνώριζε την αποθέωση από τον κόσμο.

Μάλιστα μετά τον αγώνα με την Τότεναμ, στον οποίο η Λίβερπουλ είχε κερδίσει με 4-3 ο Κλοπ είχε ζητήσει, μέσω δηλώσεων, από τους οπαδούς να σταματήσουν να τραγουδάνε το σύνθημά του. «Πρέπει να πω τώρα ότι τους αγαπώ, αλλά το τραγούδι μου μην το φωνάζετε», είπε στην αρχή.

«Αν θέλετε να το τραγουδήσετε, κάντε του μετά τον αγώνα στα μπαρ ή όπου αλλού θέλετε. Γιατί είναι πάντα σαν να έχει τελειώσει το παιχνίδι. Είμαστε μπροστά 3-0 και ακούω «Είμαι χαρούμενος που ο Γιούργκεν είναι “κόκκινος”» και το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει.

Θα ήταν πολύ ωραία να το αφήνατε για αργότερα, στο τέλος όμως που ήταν το ματς (με την Τότεναμ) 4-3, όλοι είναι χαρούμενοι. Η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική», ήταν τα λόγια του.

To Top