Ο Κλοπ αποκλείει άμεση επιστροφή στους πάγκους

    Ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε ότι σχεδιάζει να ασχοληθεί με την ιδιωτική του ζωή μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Premier League και δεν έχει στα άμεσα σχέδια του να επιστρέψει στους πάγκους.

Ο Κλοπ αποχαιρέτησε τους «πιστούς του Άνφιλντ» σε μια μεγάλη ομιλία μετά τη νίκη της Λίβερπουλ με 2-0 επί της Γουλβς την Κυριακή και παρέδωσε τη σκυτάλη στον νέο τεχνικό των «κόκκινων» Άρνε Σλοτ, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα.

Ο Κλοπ, ο οποίος παρουσίασε τον εαυτό του ως «ο κανονικός» στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου στη Λίβερπουλ, ήταν χαρούμενος που αφήνει τον σύλλογο σε καλή θέση και με αρκετά τρόπαια.

«Κοιτάξτε, έχω καλό συναίσθημα», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους την Κυριακή στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, προσθέτοντας ότι θα επιστρέψει στο Άνφιλντ κάποια μέρα ως θεατής.

Ο Γερμανός προπονητής θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του μετά από μερικές συναισθηματικές εβδομάδες στην πόλη. Τον Ιανουάριο, ο 56χρονος Κλοπ, ανακοίνωσε ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν μετά από εννέα χρόνια στο τιμόνι της ομάδας λόγω της εξάντλησης.

«Η ιδιωτική ζωή πρέπει να προγραμματιστεί και εγώ δεν έχω σχεδιάσει τίποτα ακόμα γιατί ήμουν εδώ», είπε ο Κλοπ. «Μάλλον η Ούλα (η σύζυγός του) θα με ενημερώσει για το πού πάμε, αλλά εγώ ακολουθώ με χαρά».

«Δεν ξέρω ακριβώς γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι μάλλον δεν θα ξαναπροπονήσω, αλλά καταλαβαίνω γιατί προφανώς φαίνεται να είναι σαν ναρκωτικό, γιατί όλοι επιστρέφουν και όλοι δουλεύουν μέχρι να γίνουν 70 ετών.

Οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν με διαφορετικούς τρόπους, εγώ πρέπει να δίνω το 100%, πρέπει να είμαι η σπίθα, πρέπει να είμαι η ενέργεια, πρέπει να είμαι όλα αυτά τα πράγματα και είμαι άδειος».

To Top