Ο Κλοπ θέλει μόνο την πρωτιά στο πρωτάθλημα για την Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε αρκετά “μετρημένος” στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ και τη μείωση της διαφοράς στον έναν βαθμό από τη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας ότι ακόμα παραμένουν δεύτεροι.

Η Λίβερπουλ πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στη μάχη του τίτλου στην Premier League, καθώς επικράτησε της Άρσεναλ με 2-0 στο Έμιρεϊτς και μείωσε τη διαφορά στον έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Oι Reds εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία των Πολιτών με την Κρίσταλ Πάλας και πλησίασαν πλέον επικίνδυνα την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ προσπαθεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του, δεδομένου ότι απομένουν ακόμα εννέα αγωνιστικές.

Εκτός αυτού ωστόσο, ο Γερμανός κόουτς ξεκαθάρισε ότι μπορεί να βρίσκονται στο -1, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν δεύτεροι.

“Είμαστε ένα βαθμό πίσω, αλλά εξακολουθεί να είναι το ίδιο. Πρέπει να κερδίζουμε τους αγώνες. Στη συνέχεια αντιμετωπίζουμε τη Σίτι και μετά όλους τους άλλους. Ας ελπίσουμε ότι όλοι οι παίκτες θα επιστρέψουν σε φόρμα μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις (τον Μάρτιο).

Σε 10 χρόνια, πιστεύεις ότι κάποιος θα πει ότι πρέπει να είσαι περήφανος που τερμάτισες δεύτερος; Μάλλον όχι.

“Το μόνο που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι το πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Είναι τόσο δύσκολο – νομίζω ότι φτάσαμε τα 13 παιχνίδια από τότε που παίξαμε με την Άρσεναλ στο Carabao Cup τον Ιανουάριο. Για αυτούς είναι επτά – αυτά είναι άλλα έξι παιχνίδια για εμάς. Δεν παραπονιόμαστε γι’ αυτό, το θέλαμε έτσι. Θα δούμε πώς θα πάει”.

To Top