Ο Κλοπ θέλει τελειότητα μέχρι το τέλος

Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πως η Λίβερπουλ θα πρέπει να παρουσιαστεί τέλεια στα ματς που απομένουν έως το τέλος της φετινής σεζόν, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο.
Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, εν όψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι παραμονεύουν. Επίσης, ο Κλοπ διαφώνησε με όσους θεωρούν πως η ομάδα του έχει το καλύτερο πρόγραμμα, από τις τρεις ομάδες που διεκδικούν το φετινό πρωτάθλημα στην Αγγλία.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Προφανώς έτσι είναι στην Premier League. Οπότε, αν υπάρχει είναι σφιχτός αγώνας για τον τίτλο, τότε το καλύτερο μέρος που μπορείτε να είστε είναι αυτό. Είμαστε σε αυτό και αυτό είναι ωραίο, αυτό είναι καλό. Και τώρα ας συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, έτσι είναι. Προφανώς, ο επόμενος αγώνας είναι ο μεγάλος, όπως είναι όλοι. Κάποιος είπε ότι είχαμε την καλύτερη λίστα αγώνων ή πρόγραμμα. Το κοίταξα και πραγματικά δεν ξέρω πώς μπορείς να είχε αυτή την ιδέα. Ίσως, είμαι πολύ αρνητικός, αλλά είναι δύσκολος, καλοί αντίπαλοι. Αλλά είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να είμαστε σε αυτόν τον αγώνα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τα καλά νέα είναι ότι δε θα έχουμε δύο φορές παράταση 15 λεπτών. Αυτό ήταν πάρα πολύ για εμάς εκείνη την ημέρα, δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε άλλο, κάναμε λάθη που δεν κάναμε καθόλου πριν και η Γιουνάιτεντ γύρισε το παιχνίδι. Η Γιουνάιτεντ είναι κορυφαία ομάδα που παίζει εντός έδρας, το ξέρουμε όλοι. Αλλά δεν μπορούμε απλώς να πούμε στους παίκτες: Ας κάνουμε ό,τι κάναμε από το λεπτό 15 έως το 70. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δημιουργήσουμε προβλήματα στη Γιουνάιτεντ και θα προσπαθήσει ακριβώς το ίδιο. Σε αυτό το επίπεδο, με αυτόν τον αντίπαλο, σε αυτό το γήπεδο, καλύτερα να παίξουμε ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι αν θέλουμε κάτι εκεί».

To Top