Ο Κλοπ «καλύπτει» τον Σαλάχ

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αρνήθηκε να κατηγορήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος προσβλήθηκε από κορονοϊό, αφότου παρευρέθηκε στο γάμο του αδερφού του στην Αίγυπτο, αν και ο Γερμανός είπε ότι προσωπικά αποφεύγει τις κοινωνικές υποχρεώσεις.

Βίντεο εμφανίζουν τον 28χρονο Σαλάχ να χορεύει κατά τη διάρκεια της τελετής χωρίς να φοράει μάσκα προσώπου ή να διατηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις από τους υπόλοιπους καλεσμένους, ενώ αμέσως μετά βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, πριν από τον αγώνα της Αιγύπτου εναντίον του Τόγκο την περασμένη εβδομάδα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Σαλάχ, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην Premier League φέτος με οκτώ γκολ, είχε την Τετάρτη ακόμη ένα θετικό τεστ κι έτσι θα απουσιάσει από το κρίσιμο ματς της Κυριακής εναντίον της -πρωτοπόρου του πρωταθλήματος- Λέστερ, όπου ο Κλοπ δεν θα έχει στη διάθεσή του πολλούς ακόμη βασικούς παίκτες του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

«Επιστρέφει πίσω σήμερα. Βρίσκομαι σε στενή επαφή μαζί του. Όταν έχεις ένα αρνητικό τεστ, η διαδικασία ξεκινά. Δεν είχε συμπτώματα. Δεν έχει τίποτα να πει προς τα έξω για την κατάσταση» δήλωσε ο Κλοπ σε δημοσιογράφους.

Για να προσθέσει όμως αμέσως μετά: «Ήμουν στη Γερμανία το καλοκαίρι και ένας φίλος μου έκανε ένα πάρτι γενεθλίων και αποφάσισα να μην πάω. Του δόθηκε η απαραίτητη άδεια να το κάνει. Σε άλλες χώρες υπάρχει περισσότερη κοινωνική πίεση και ο γάμος ενός αδελφού είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Πιστεύω στους παίκτες μου, οι οποίοι είναι απίστευτα πειθαρχημένοι».

To Top