Ο Κλοπ συμβουλεύει τον Γκέτσε να φύγει από την Ντόρτμουντ!

Με τον Κλοπ στον πάγκο της Ντόρτμουντ, ο Γκέτσε έκανε… όργια, αλλά το να συνεργαστεί ξανά με τον άλλοτε προπονητή του αυτήν τη στιγμή φαντάζει απίστευτο. Κι ο Γερμανός κόουτς εξήγησε το γιατί!

Η Λίβερπουλ συνδέθηκε με φήμες που την θέλουν να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μάριο Γκέτσε. Ωστόσο, ο Κλοπ, ξεκαθάρισε πως ο άλλοτε παίκτης του πρέπει να βρει έναν σύλλογο που θα του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής.

«Ο Μάριο ίσως να χρειάζεται μερικά ματς στη σειρά. Χρειάζεται έναν σύλλογο που θα τον κάνει να νιώθει ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει τον κόσμο σε κάθε ματς. Ο Γκέτσε πρέπει απλά να παίζει φυσιολογικά και τότε να παίζει ξανά και ξανά. Τότε, πιστεύω ότι θα δούμε τον παλιό Μάριο Γκέτσε ξανά.

Αυτό, είναι σαφές ότι δεν μπορεί να γίνει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στην παρούσα φάση με την ποιότητα που έχουν επιθετικά. Είναι απόλυτα λογικά το να φύγει ο Μάριο από τον σύλλογο. Δεν θα μπορούσα να του ευχηθώ περισσότερη τύχη, για να είμαι ειλικρινής. Είναι ξεχωριστός παίκτης και χαρακτήρας. Μου αρέσει πάρα πολύ και του εύχομαι τα καλύτερα», σχολίασε χαρακτηριστικά στο Sky Deutschland: o «Κλόπο».

To Top