Ο Κλουκίνας από την Τρίπολη “καρατόμησε” τον Αγκάνθο και… αθώωσε την μούντζα!

Την ώρα που μια εν ψυχρώ μούντζα μετατρέπεται ως “δια μαγείας” από έξι αγωνιστικές σε μια, μια άδικη κόκκινη, αποτελεί αφορμή καρατόμησης ενός παίκτη του Άρη!

Όπως σημειώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σουπερλίγκας αποτελούμενη από τους Χαρίλαο Κλουκίνα (τ. Εφέτης), Στέφανο Στεφανόπουλο (τ. Εφέτης), Γιώργο Στεφανάκη (δικηγόρος), Στέλιο Βασιλειάδη (γραμματέας) αποφάσισε την τιμωρία του Ισπανού επιθετικού με τέσσερις αγωνιστικές βάσει των όσων έγραψε ο Στυλιάρας στο φύλλο αγώνα! Αυτό σημαίνει ότι ο Αγκάνθο αν και εφόσον παραμείνει στους κίτρινους την επόμενη χρονιά (έχει υπογράψει συμβόλαιο…) θα απουσιάσει από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, αφού προσμετράται και η μια αγωνιστική της κόκκινης.

Η ίδια επιτροπή είχε σβήσει την μούντζα του Σαλπιγγίδη εξαφανίζοντας την ποινή των έξι αγωνιστικών σε μια. Μόνο συγγνώμη που δεν ζήτησε!

Για όσους δεν γνωρίζουν καλά, ο περιβόητος κύριος Κλουκίνας που είναι επικεφαλής της επιτροπής, είναι ο γνωστός 58χρονος δικαστικός, που κατάγεται από τα Τρόπαια Αρκαδίας. Μία περιοχή που απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από την… Τρίπολη. Και ήταν αυτός που πήρε καθοριστικές αποφάσεις πριν από δυο χρόνια, με αποτέλεσμα να παραμείνει ο Αστέρας στην μεγάλη κατηγορία στα χαρτιά, ενώ είχε υποβιβαστεί στα γήπεδα!

Και το πιο ωραίο; Το ένα καλοκαίρι βρήκε τον τρόπο για να διατηρήσει τον Αστέρα Τρίπολης στην Σούπερ Λίγκα και το περασμένο Μάιο ζήτησε από τους πολίτες της Αρκαδίας να τον ψηφίσουν, κατεβαίνοντας στον πολιτικό στίβο, με το ψηφοδέλτιο της “Κοινωνικής Συμφωνίας”, με το κόμμα δηλαδή που δημιούργησε ο Χάρης Καστανίδης (σε συνεργασία με την Λούκα Κατσέλη).

Αθάνατη Ελλάδα που δεν κρατάς πια ούτε τα προσχήματα!

Απαραίτητη σημείωση προς τις αρμόδιες αρχές: η εικόνα με τα δυο χέρια και τα δάχτυλα ανοιχτά δεν είναι μούντζα, αλλά ασκήσεις για την ευλυγισία των δαχτύλων για όσους γράφουν πολλές ώρες στον υπολογιστή! 

To Top