ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κλόμπουτσαρ πατάει Θεσσαλονίκη: Ο καλός αμυντικός που… δεν είναι Χάνλαν, τα έχει όλα και συμφέρει!

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Άρη δρομολογήθηκε η άμεση άφιξη του στη Θεσσαλονίκη του Γιάκα Κλόμπουτσαρ. Ο 34χρονος Σλοβένος όπως ενημέρωσε από χθες η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ θα είναι σήμερα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη και να τεθεί στην διάθεσή του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή την Κυριακή.

Ο Σλοβένος θα αντικαταστήσει (για περίπου τέσσερις εβδομάδες) τον Ολιβιέ Χάνλαν, ήρθε ως αντί-Χάνλαν, αλλά σε καμία περίπτωση τα χαρακτηριστικά του δεν είναι ανάλογα με του Καναδού.  Ο 34χρονος γκαρντ που ανδρώθηκε μπασκετικά στην Ολίμπια Λουμπλιάνα, στις ομάδες που έχει αγωνιστεί αναλαμβάνει κυρίως αμυντικούς ρόλους έχοντας πάντως και σχετικά καλή επαφή με το σκοράρισμα. Κάνει πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ και είναι από τους αγαπημένους παίκτες των προπονητών, ενώ διαθέτει σίγουρα και εμπειρία. Με απλά λόγια; Τα έχει όλα και συμφέρει.

Η αποστολή του είναι να “γεμίσει” πλέον την περιφέρεια του Άρη, δίνοντας λύσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην τελευταία του ομάδα, την Μπουγιουκτσεκμέτσε στην Τουρκία, την περασμένη σεζόν το στατιστικό του Κλόμπουτσαρ που ξεχώρισε, ήταν η επίδοσή του στα τρίποντα. Πιο συγκεκριμένα, σούταρε με το εξαιρετικό 50% έξω από τα 6.75, έχοντας 15/30 τρίποντα.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Σλοβένος είχε αναφερθεί και ως πιθανός αντικαταστάτης του Έρικ Λόκετ!

To Top