ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Κοέν αποθεώνει τον Άρη: “Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι εντυπωσιακό! Εκπληκτική ομάδα και εκπληκτικό μέρος να παίζεις μπάσκετ!”

Ο Τζέικ Κοέν αποθέωσε αυτό που βιώνει στον Άρη! Την εμπιστοσύνη στο πλάνο, την εμπιστοσύνη που έχουν ο ένας στον άλλον μέσα στην ομάδα. Γιατί στο τέλος της μέρας η παρέα κερδίζει!

Ο Ισραηλινός φόργουορντ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Το σημερινό παιχνίδι είναι το τέλειο παράδειγμα γιατί αγαπάω το μπάσκετ! Έγινε σκληρό παιχνίδι για 40 λεπτά, φάνηκε ότι θα χάναμε, αλλά παλέψαμε σκληρά! Είχαμε πολλές καλές άμυνες και βάλαμε μεγάλα σουτ στην τέταρτη περίοδο και όταν η μπάλα έκαιγε, κάναμε αυτά που έπρεπε. Είναι μια εξαιρετική δήλωση αυτή η νίκη για την ομάδα μας, γιατί κερδίσαμε, παρότι δεν παίξαμε καλά. Ήμασταν πολύ σκληροί πνευματικά και μαζί με όλη την ατμόσφαιρα του γηπέδου πήραμε τη νίκη”.

Ρωτήθηκε να σχολιάσει την δική του απόδοση και… αναφέρθηκε περισσότερο στον Μιχάλη Πελεκάνο: “Ένιωθα καλά, πάντα νιώθω καλά όταν σουτάρω. Μεγάλα σουτ όμως πήρε και ο Μάικ! Όλοι ξέρουμε πόσο καλό είναι, τον βλέπουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Σήμερα τα έβαλε, είδαμε τι κάνει η αυτοπεποίθηση”.

Σε ερώτηση για το αν και το σημερινό παιχνίδι είναι η απόδειξη της πίστης στο πλάνο ο Κοέν απάντησε: “Απολύτως! Αυτό που συμβαίνει στον Άρη είναι εντυπωσιακό! Να έχει φτάσει Μάρτιος και να μην έχει γίνει καμία αλλαγή είναι κάτι εξαιρετικό για όλους. Για την διοίκηση, για τους προπονητές, για τους παίκτες. Αποδεικνύει ότι έγινε και γίνεται πολύ σωστή δουλειά. Είμαστε όλοι ένα σώμα, ένας κορμός, δουλεύουμε όλοι μαζί, υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Είναι εκπληκτική ομάδα και εκπληκτικό μέρος να παίζεις μπάσκετ εδώ”.

To Top