ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κολάσο κυπελλούχος Αργεντινής… πικραίνοντας την Μπόκα (videos-photos)

Ο Νικολάς Κολάσο αναδείχθηκε κυπελλούχος Αργεντινής, πικραίνοντας την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Τίγκρε, πανηγύρισε το κύπελλο της χώρας του, νικώντας στον τελικό με 2-0 την Μπόκα…

Αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ σε όλο τον αγώνα και στο τέλος στέφθηκε κυπελλούχος απέναντι στην ομάδα, όπου ανήκει… Το παιχνίδι έγινε στο ουδέτερο «Μάριο Κέμπες» για το νεοσύστατο Κόπα ντε λα Σουπερλίγκα, με τον νικητή να εξασφαλίζει θέση στο Κόπα Λιμπερταδόρες του 2020. Η Τίγκρε ήταν η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης και ζει ιστορικές στιγμές, αφού πήρε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, παρότι εντέλει υποβιβάστηκε.

Ουσιαστικά την… πάτησε από τις δύο προηγούμενες κακές χρονιές της που την έφεραν χαμηλά στην ειδική κατάταξη παραμονής. Η περίπτωση της προβλημάτισε τους ιθύνοντες της Σούπερλίγκα, που σκέφτονται σοβαρά την κατάργηση του συγκεκριμένου συστήματος. Με την είσοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες αυτόματα, θα εξασφαλίσει μεγάλα έσοδα, ενώ θα αυξηθούν οι πιθανότητες να διατηρήσει τα μεγάλα ονόματα στο ρόστερ της. Πάντως, οι περισσότεροι έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στη Β’ Νασιονάλ, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Κολάσο.

To Top