ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Κολοσσός στηρίζεται στους ξένους του και το τρίποντο

Ο Κολοσσός έχει εκμεταλλευτεί την έδρα του και το εύκολο πρόγραμμα που είχε στο Βενετόκλειο για να διαμορφώσει το ρεκόρ του στο 4-4. Είναι ομάδα που σουτάρει πολύ καλά έξω από τα 6,75μ. και διαθέτει δύο Αμερικανούς σέντερ, στοιχείο που σήμερα μετράει ιδιαίτερα λόγω των απουσιών του Άρη.

Οι Ροδίτες είναι και φέτος ομάδα που στηρίζεται στους ξένους παίκτες του. Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ ήταν πέρσι, δεν ξεκίνησε την χρονιά, αλλά επέστρεψε λίγο αργότερα και αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για τον Άρη. Είναι σκόρερ, είναι δημιουργός και προκαλεί αρκετά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Από εκεί και πέρα ο Λυκογιάννης παίρνει λύσεις από τους Λάνγκστον Χολ, Γιοβιόντε Ρέντικ και Ρόουπ Αχόνεν, όμως υπάρχουν και οι Τζέσε Τσούκου και Παναγιώτης Βασιλόπουλος που προσφέρουν και στο σκοράρισμα και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού.

Είναι μια ομάδα που με την προσθήκη του Ρέλεφορντ βρήκε αγωνιστική ισορροπία, έχει παίκτες που σουτάρουν αρκετά καλά στο τρίποντο (Ρέλεφορντ 12/28, Αχόνεν 16/36, Τσούκου 11/33, Γεωργαλής 15/31), έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και στα 40 λεπτά.

Κολοσσός: Η στατιστική εικόνα του σε 8 αγωνιστικές

stat_kolossos_100

To Top