ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κοντονής απείλησε με λουκέτο στο πρωτάθλημα

Με διακοπή του πρωταθλήματος απείλησε τα μέλη της Super League οΣταύρος Κοντονής σε περίπτωση που δεν εφαρμόζεται κατά γράμμα ο αθλητικός νόμος κατά της βίας.

Θα διακόψω το πρωτάθλημα, αν συνεχιστούν τα κρούσματα βίας. Πιέστε επίσης προς ΕΠΟ να εφαρμοστούν οι κανονισμοί και να μην επαναληφθούν κρούσματα όπως του Σπάθα και του Κουκουλάκη“, τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού στη συνάντηση της Παρασκευής.

Είμαστε στο όριο, το κράτος δεν έχει άλλη λύση, αν δεν λυθεί το ζήτημα της βίας. Το ποδόσφαιρο αυτοκαταστρέφεται, πρέπει να βοηθήσετε κυρίως τον εαυτό σας και μετά την Πολιτεία. Δεν θα υπάρχει άλλη ανοχή. Θέλουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε για την ισονομία και το καλό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να δηλητηριάζεται η ελληνική κοινωνία και η νεολαία από φαινόμενα βίας. Και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό και να μην αναλαμβάνει κανείς τις ευθύνες του“, συμπλήρωσε ο Σταύρος Κοντονής.

Συνέχισε δε κατηγορώντας τους παράγοντες ότι “δεν κάνετε τίποτα για να φύγουν από το γήπεδο οι ταραξίες“.

Από την πλευρά των εκπροσώπων των ομάδων τονίστηκε ότι ο πειθαρχικός κώδικας είναι εξοντωτικός, κάτι ο υφυπουργός απάντησε πως είναι θέμα των ποδοσφαιρικών οργάνων.

Μετά το τέλος της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις και οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ της λίγκας έφυγαν για τα γραφεία του συνεταιρισμού στην οδό Αστροναυτών στο Μαρούσι προκειμένου να διεξαχθεί το ΔΣ της Super League. Στο οποίο έδωσε το παρών και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απείχε από τη συνάντηση στο υφυπουργείο.

To Top