Ο κορυφαίος ατζέντης του ΝΒΑ βολιδοσκοπεί τον Βεζένκοφ!

Η χρονιά κυλάει πολύ καλά σε ατομικό επίπεδο για τον Σάσα Βεζένκοφ, είναι πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ του Άρη που όλα δείχνουν ότι θα παλέψει για μια θέση στην τετράδα. Μοιάζει ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων η δήλωση συμμετοχής στο ντραφτ του ΝΒΑ, ειδικά αν επιβεβαιωθεί η παρουσία του Αρν Τέλεμ στην Θεσσαλονίκη στον αγώνα με την ΑΕΚ!

Πρόκειται αυτή τη στιγμή για τον ατζέντη με το μεγαλύτερο κύκλο συμβολαίων στο ΝΒΑ, τα οποία συνολικά φέτος φτάνουν τα 325 εκατομμύρια δολάρια! Ο Τέλεμ, ως μέλος (και αντιπρόεδρος) της Wasserman Media Group έχει 47 παίκτες του ΝΒΑ πελάτες, εκ των οποίων οι έξι εξ αυτών έχουν υπογράψει μάξιμουμ συμβόλαια δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Wasserman Media Group είναι η εταιρεία με τον μεγαλύτερο κύκλο συμβολαίων, φτάνοντας στο ΝΒΑ τα 334 εκατ. δολάρια!

Ντέρικ Ρόουζ, Ράσελ Γουέστμπρουκ, Μαρκ Γκαζόλ, Πάου Γκαζόλ, Λαμάρκους Όλντριτζ, Μπρουκ Λόπεζ, Αλ Χόρφορντ, Ντε Άντρε Τζόρνταν, Τζο Τζόνσον, Τιάγκο Σπλίτερ, Άντονι Ντέιβις, Κένεθ Φαρίντ είναι κάποιοι από τους παίκτες που εκπροσωπούνται από τον Τέλεμ.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι η παρουσία του κορυφαίου ατζέντη στο ΝΒΑ στην Θεσσαλονίκη για τον Βεζένκοφ είναι ιδιαίτερως σημαντική ως προς το πλάνο και την σκέψη του 19χρονου φόργουορντ. Εφόσον επιβεβαιωθεί ότι υπήρξαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για την εκπροσώπηση του παίκτη στην Αμερική, τότε το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι το ΝΒΑ είναι πολύ κοντά για τον Βεζένκοφ.

Ο Τέλεμ ήταν στην Ευρώπη αυτές τις μέρες και μάλιστα σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης παρακολούθησε και τον αγώνα Ευρωλίγκας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αρμάνι Μιλάνου, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Κροάτη φόργουορντ, Μάριο Εζόνια.

To Top