Ο (κορυφαίος) Ντέιβις το πιστεύει ακόμα: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”

Ο Ρον Ντέιβις έπρεπε να παίξει στο σημερινό παιχνίδι με τη Ντόνετσκ και για τους Τσαλδάρη, Ταπούτο που τραυματίστηκαν και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τον Άρη. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και στο τέλος μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες “ροκάνισαν” τη διαφορά, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό στο τέλος της φάσης αυτής.

Μετά τον αγώνα υπογράμμισε πως “ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο απέναντι στην Ντόνετσκ. Όχι μόνο επειδή πρόκειται για μια καλή ομάδα, αλλά γιατί είχαμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν ορισμένα παιδιά στην ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και βρεθήκαμε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Καταφέραμε να μειώσουμε την διαφορά παίζοντας με καρδιά και θέληση, ενώ προσπαθήσαμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Ίσως αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στην επίθεση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης να είχαμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο Αμερικανός δεν χάνει την αισιοδοξία του για την πρόκριση στους «8» του Γιούροκαπ: “Μπορεί να μην τα καταφέραμε, αλλά η διαφορά που ηττηθήκαμε είναι μικρή και μας δίνεται η δυνατότητα να την καλύψουμε στον δεύτερο αγώνα που θα γίνει μέσα στην έδρα μας και με τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είναι στο χέρι μας να μείνουμε στο κυνήγι της πρόκρισης και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε”.

Για τη δική του απόδοση επεσήμανε πως “δεν με νοιάζει πόσους πόντους πέτυχα. Σήμερα έτυχε να είμαι εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος συμπαίκτης μου. Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζει ο Άρης. Από την στιγμή που δεν συνέβη αυτό στον αποψινό αγώνα, δεν έχω λόγο να αισθάνομαι ικανοποιημένος. Πάνω από όλα η ομάδα. Όταν κερδίζει η ομάδα, τότε όλοι νιώθουμε καλύτερα. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και ελπίζουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε”.

To Top