ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο κορωνοϊός αλλοιώνει την Basket League: Ο Άρης έχει δώσει 3 αγώνες σε 46 μέρες και θα δώσει άλλους 3 σε… 8 ημέρες!

Ο κορωνοϊός έχει αλλοιώσει την Basket League με τα παιχνίδια που αναβάλλονται κάθε αγωνιστική και ο Άρης είναι ομάδα που θα βιώσει τα δύο άκρα μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες!

Οι κίτρινοι μέχρι σήμερα έχουν δώσει τρία παιχνίδια. Από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου έπαιξαν με Ιωνικό για το Κύπελλο και Χαρίλαο Τρικούπη και Ηρακλή για το πρωτάθλημα.

Σε 46 μέρες έδωσαν τρία επίσημα παιχνίδια και αναβλήθηκαν άλλα τρία λόγω του κορωνοϊού!

Επόμενος αγώνας του Άρη είναι στις 5 Δεκεμβρίου με τον Προμηθέα στην Πάτρα και μέσα σε οχτώ μέρες η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη θα δώσει άλλα δύο παιχνίδια, στις 9 Δεκεμβρίου με το Λαύριο στην Αθήνα και στις 13 Δεκεμβρίου (κατά 99%) με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας!

Όσους αγώνες έχει δώσει σε 46 μέρες, θα τους δώσει σε μόλις 8 μέρες, ενώ από το τελευταίο παιχνίδι θα μεσολαβήσει διάστημα απραξίας 25 ημερών!

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι με τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να έχει κανείς απαίτηση να βρει ρυθμό ο Άρης και οποιαδήποτε άλλη ομάδα και είναι προφανές ότι με τέτοιες αλλαγές στο πρόγραμμα αλλοιώνεται – για όλες τις ομάδες – το πρωτάθλημα.

To Top