Ο Κουέστα στη λίστα των 4 παικτών που έχουν παίξει και στα εννιά ματς των πλέι οφ

Η Super League παρουσίασε τους αριθμούς μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με τον Χουλιάν Κουέστα να βρίσκεται στη λίστα των τεσσάρων παικτών που έχουν παίξει σε όλα τα ματς αυτού του μίνι πρωταθλήματος.

Αναλυτικά…

102… γκολ στη σεζόν έφτασε ο Ολυμπιακός με το νικητήριο που πέτυχε σε βάρος του ΠΑΟΚ ο Μασούρας. Έχει 78 στο πρωτάθλημα, 13 στο Κύπελλο Ελλάδας και 11 στα Κύπελλα Ευρώπης. Πέρσι είχε 112 και πρόπερσι 106. Έχει περάσει τα 100 γκολ και στις τρεις σεζόν με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του.

100… επίσημους αγώνες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο 30χρονος Αργεντίνος σε δύο θητείες έπαιξε 78 αγώνες Super League, 13 Κύπελλο Ελλάδας και εννέα Europa League. Έχει άλλα 40 παιχνίδια με τον Παναιτωλικό.

50… γκολ στην καριέρα του με ελληνικές ομάδες έφτασε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Έχει 15 με τον Πανιώνιο, 21 με τον Ολυμπιακό και 14 με την ΑΕΚ. Τα 44 είναι στη Super League, τα τρία στο Κύπελλο Ελλάδας και άλλα τρία στο Europa League.

11… αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του στην κατηγορία. Είχε συμβεί το ίδιο από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο του 2017, ωστόσο τώρα ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων είναι μεγαλύτερος.

5… διαδοχικές ισοπαλίες στην έδρα του έκανε στα Playouts ο Αστέρας Τρίπολης, που είναι ρεκόρ στην ιστορία του στην κατηγορία.

4… ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί και στα εννέα παιχνίδια των Playoffs χωρίς να χάσουν λεπτό. Τρεις τερματοφύλακες, οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης και Χούλιαν Κουέστα, και ένας παίκτης γηπέδου, ο Στράτος Σβάρνας.

To Top