Ο Κουκουλάκης με… εκλεκτή συντροφιά στο «Φρίουλι» του Ούντινε! (video & photos)

Λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι της Κυριακής Άρης-Παναιτωλικός ο Μιχάλης Κουκουλάκης σφύριξε το παιχνίδι Ουντινέζε-Σέλτικ (1-1) για το Europa League και είχε μάλιστα… εκλεκτή συντροφιά.

Ο διαιτητής από την Κρήτη είχε βοηθούς τον Δημήτρη Σαραϊδάρη (ο επόπτης στο αλήστου μνήμης περσινό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με διαιτητή τον Καλόπουλο) και τον Λεωνίδα Βασιλειάδη. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ηλίας Σπάθας, ενώ βοηθοί περιοχής οι Τάσος Κάκος, Σταύρος Τριτσώνης. Η εκλεκτή συντροφιά που λέγαμε.

Ο Κουκουλάκης έκανε λάθη και για τις δυο ομάδες…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η γηπεδούχος Ουντινέζε πήρε την ισοπαλία (1-1) που χρειαζόταν για να προκριθεί, ακολουθώντας την Ατλέτικο Μαδρίτης στους «32» και βγάζοντας νοκ άουτ την Σέλτικ, για την οποία η εκτός έδρας νίκη αποτελούσε μονόδρομο.

 koukoulakis0Οι «Καθολικοί» της Γλασκόβης προηγήθηκαν στο 29′ με γκολ του Γκάρι Χούπερ, έπειτα από προσπάθεια του Γιώργου Σαμαρά, αλλά ο Αντόνιο Ντι Νατάλε ισοφάρισε σε 1-1 για στο 45′, σκορ που ήταν αρκετό για να στείλει τους Ιταλούς στην επόμενη φάση. Παρά την πίεση των Σκοτσέζων στο φινάλε, με αλλεπάλληλα κόρνερ, τίποτα δεν άλλαξε και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του Κουκουλάκη βρήκε τους παίκτες του Φραντσέσκο Γκουιντολίν να πανηγυρίζουν.

 Ο Κουκουλάκης έδειξε κίτρινες κάρτες σε δύο παίκτες των γηπεδούχων (19′ Αρμέρο, 49′ Ντανίλο) και σε τρεις των φιλοξενούμενων (4′ Χούπερ, 62′ Μπράουν, 78′ Τσα Ντου-Ρι).

 

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα Ουντινέζε-Σέλτικ και το σφύριγμα της λήξης από τον Κουκουλάκη:
{youtube}SMlBaTaAZSY|600|450|1{/youtube}
 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top