Ο Κουλουχέρης ζητάει… αφαίρεση βαθμών από τον Άρη!

Και εκεί που προσπαθεί ο Άρης να κλείσει το ένα πρόβλημα, προκύπτουν νέα… Όπως αυτό με τον Θέμη Κουλουχέρη, ο οποίος προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας αφαίρεση βαθμών!

Όπως είναι γνωστό ο νυν κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου έχει κερδίσει την προσφυγή που έχει καταθέσει κατά τη διάρκεια της περασμένης περιόδου. Του έχουν επιδικαστεί μάλιστα από τον περασμένο Δεκέμβριο περίπου 300.000 ευρώ και με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου τον περασμένο Απρίλιο, ο Άρης είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει μηνιαίως 26.000 ευρώ στον παίκτη, μέχρι εξόφλησης του ποσού.
Η ΠΑΕ Άρης δρομολόγησε τις προτεραιότητες (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, καταβολές χρημάτων στους νυν παίκτες κτλ και δεν κατέβαλε τις τρεις τελευταίες δόσεις (δηλαδή Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου).

Ο Κουλουχέρης προσέφυγε εκ νέου στο διαιτητικό της ΕΠΟ, ζητώντας να επιβληθούν στον Άρη οι προβλεπόμενες κυρώσεις, δηλαδή στην περίπτωση της τελεσίδικης απόφασης είναι αφαίρεση τριών βαθμών!

Στην Αλκμήνης ετοιμάζουν άμεσα επαφή και πρόταση διακανονισμού ώστε να λυθεί το θέμα με την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη.

To Top