Ο Κουσουνάδης… συστήνεται στον κόσμο του Άρη και μιλάει στο PRESSARIS για την “καμένη γη” και το σχέδιο επιβίωσης

Ο Ηλίας Κουσουνάδης ένα από τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει δημόσια, για τον ίδιο, το μέλλον που σκιαγραφείται στην ομάδα και το τι χρειάζεται να κάνει ο κόσμος για να βοηθήσει να εξελιχθούν ομαλά τα τεκταινόμενα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

 Εύλογο το ερώτημα για τον περισσότερο κόσμο, γιατί δεν σας γνωρίζει: ποιος είναι τελικά ο Ηλίας Κουσουνάδης;

“Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση και μου είναι περίεργο να μιλάω για μένα. Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν θέλω να φαίνομαι. Είμαι διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων στο Διαβαλκανικό, κάτι σαν προσωπάρχης. Βρίσκομαι στο χώρο 35χρόνια. Είμαι από τα γενοφάσκεια μου Αρειανός, και εχω στενές προσωπικές σχέσεις με αθλητές που φόρεσαν την τιμημένη αυτή φανέλα.”

 Πως προέκυψε η ενασχόλησή σας με τα κοινά;

“Δέχτηκα πρόταση από τον Πάνο Στεφανίδη, που μου ζήτησε να συνεισφέρω με τις γνωριμίες και τις γνώσεις μου. Μου αρέσουν τα δύσκολα, και δεν αρνήθηκα. Αν και ο χρονος μου είναι περιορισμένος, είμαι διαδεχόμενος να θυσιάσω ότι χρειάζεται ώστε να φανώ χρήσιμος.”

 Ποια ήταν η κατάσταση που αντιμετωπίσατε ο ίδιος και οι συνεργάτες σας, όταν κληθήκατε να μπείτε στη διοίκηση;

“Άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις! Η κατάσταση πραγματικά είναι οριακή. Άσχημες καταστάσεις που δεν συνάδουν με το μεγαλείο του σωματείου μας. Τα προηγούμενα χρόνια έγιναν όργια, και πλέον έχουμε να αντιμετωπίσουμε καμένη γη. Δεν φοβόμαστε, και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα καταφέρουμε με μεθοδικότητα να βγούμε από την άσχημη κατάσταση που βιώνουμε.”

 Ποιες είναι οι κινήσεις που γίνονται, και ποιος είναι ο μεγάλος στόχος που έχετε θέσει;

“Υπάρχουν αρκετά πλάνα που δουλεύουμε. Περιμένουμε να καταλαγιάσει η στάχτη, να τελειώσουν οι δικαστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζουμε, και αμέσως θα προχωρήσουμε. Η εύρεση επενδυτή αποτελεί τον κύριο στόχο μας. Προς τα εκεί κινούμαστε. Μιλάμε με ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν, και κάτι θα προκύψει, αρκετά σύντομα νομίζω.”

 Θα συγκληθεί κάποια γενική συνέλευση, όπου θα αναφερθούν δημοσίως οι προσπάθειες της διοίκησης;

“Είναι μέσα στο πρόγραμμα να γίνει αυτό, το πολύ σε ένα μήνα. Εμείς θέλουμε η ομάδα να αγωνιστεί στην Φούτμπολ Λιγκ. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Το σχέδιο μας είναι να μαζευτούν κάποια χρήματα και να επιταχυνθεί ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν.”

 Τέλος, ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στο κόσμο του Άρη;

“Θα ήθελα να ζητήσω από όλο τον κόσμο, να είναι συσπειρωμένος, και να έχει λίγη υπομονή όσο δύσκολο και να είναι. Καταλαβαίνω, ότι όλοι είμαστε υπ’ ατμόν, αλλά ας πρυτανεύσει η λογική, και να είμαστε υπομονετικοί. Να ξέρουν ότι πολύ σύντομα θα έχουμε κάτι χειροπιαστό να παρουσιάσουμε.”

To Top