ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κουτίνιο μίλησε για τη Μπαρτσελόνα!

Για πρώτη φορά, ο Φιλίπε Κουτίνιο μίλησε για την υπόθεση που εκτυλίχθηκε το φετινό καλοκαίρι και τις προσπάθειες της Μπαρτσελόνα να τον κάνει δικό της.

Για πρώτη φορά, ο Φιλίπε Κουτίνιο μίλησε για την υπόθεση που εκτυλίχθηκε το φετινό καλοκαίρι και τις προσπάθειες της Μπαρτσελόνα να τον κάνει δικό της. «Πλέον είμαι εδώ και θα δώσω ό,τι μπορώ στην ομάδα» ανέφερε για το φινάλε του θέματος και την παραμονή του στη Λίβερπουλ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός κολακεύτηκε και ενθουσιάστηκε με την προοπτική να παίξει στη Μπαρτσελόνα, το θέμα του φούντωσε τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, όμως, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ ήταν ανένδοτος και δεν τον παραχωρούσε για κανένα ποσό.

Αυτό που είχε να πει ο Κουτίνιο στο ESPN της πατρίδας του, ήταν πως:  «Ήταν μια πρόταση και στη ζωή ορισμένες φορές ενδιαφέρεσαι για κάτι καινούριο και άλλες όχι. Εμένα μου άρεσε η ιδέα, όπως και στην οικογένειά μου. Όπως έχω αναφέρει ξανά, είναι τεράστια τιμή να ενδιαφέρεται για εσένα μια τόσο μεγάλη ομάδα, όμως, βρίσκομαι σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα. Είμαι πλέον εδώ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Πηγή: england365.gr

To Top