Ο Κουτσόπουλος… διαψεύδει την διοίκηση του Πανθρακικού! “Δεν ξέφυγε η κατάσταση με Άρη”

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος μίλησε για τον αγώνα του Άρη με τον Πανθρακικό και επί της ουσίας διαψεύδει την ίδια την διοίκηση της ομάδας του σχετικά με τα όσα τραγελαφικά κατήγγειλε.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού στο pamesports:
Δημήτρη, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ήρθατε ισόπαλοι με τον Άρη 0-0. Ένα αποτέλεσμα που δεν συμφέρει καμία ομάδα…

«Με μία πρώτη ματιά σίγουρα κάποιος θα πει πως το 0-0 δεν συμφέρει κανέναν. Ωστόσο για μας είναι ένα καλό αποτέλεσμα αν σκεφτείς πως πήραμε έναν βαθμό και κόψαμε δύο από τον Άρη. Οι ελπίδες μας παραμένουν ζωντανές και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Το ότι και οι δύο θέλατε τη νίκη, πιστεύεις ότι επηρέασε αρνητικά στην εξέλιξη του αγώνα;

«Σίγουρα υπήρχε πολύ άγχος, ωστόσο ο Άρης πιστεύω ότι είχε περισσότερο από μας και αυτό φάνηκε. Είναι λογικό όταν παίζεις με την πλάτη στον τοίχο να μην έχεις την απόδοση που θα είχες αν έπαιζες με λιγότερο άγχος. Σε τόσο δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια δεν περιμένεις να δεις γκολ και θέαμα, αφού όλα κρίνονται στη δύναμη και στο πάθος».

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα είδαμε να πιέζετε και να δημιουργείτε ευκαιρίες για ένα γκολ. Τι πήγε στραβά και δεν μπορέσατε να βρείτε δίχτυα;

«Για ακόμα μία φορά δείξαμε ότι μπορούμε να βγούμε στην αντεπίθεση, αν δημιουργήσουμε ευκαιρίες χωρίς όμως να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δυστυχώς στα τελευταία παιχνίδια αυτό συμβαίνει συχνά. Ήταν καθαρά θέμα ατυχίας. Ίσως πάλι να χρειαζόμασταν και λίγο περισσότερη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια. Το ότι καταφέραμε πάντως να παίξουμε σωστή τακτική, να κλείσουμε τους χώρους του Άρη και να βγούμε σε αντεπιθέσεις, είναι πολύ θετικό για μας».

Ο Παύλος Δερμιτζάκης πως σας προετοίμασε για το παιχνίδι αυτό και τις σας είπε να προσέξετε;

«Σίγουρα υπήρξε μία προετοιμασία λίγο πιο ιδιαίτερη λόγω της βαθμολογικής σημασίας του αγώνα και των συνθηκών που θα επικρατούσαν. Λέγοντας συνθηκών, εννοώ την ανάγκη του αντιπάλου για τη νίκη και φυσικά τον κόσμο του Άρη που θα γέμιζε το γήπεδο. Ξέραμε πως θα δεχόμασταν πολύ πίεση. Δουλέψαμε πολύ πάνω στην τακτική, είχαμε εντολή να προσέξουμε ιδιαίτερα κάποιους παίκτες, όπως τον Αγκάνθο, τον Τάτο και τον Γιαννιώτα και να πιέζουμε μέχρι το τέλος».

Είδαμε ότι έγιναν κάποια επεισόδια στα αποδυτήρια ενώ έγινε λόγος και για επίθεση στο πούλμαν της ομάδας.

«Στο πούλμαν δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Στα αποδυτήρια υπήρξε μία ένταση, χωρίς όμως να πάρει διαστάσεις. Από τη στιγμή που η κατάσταση δεν ξέφυγε, δεν θεωρώ ότι πρέπει να ασχοληθούμε άλλο με την παρεξήγηση που υπήρξε».

Το 0-0 βάση εικόνας το θεωρείς δίκαιο αποτέλεσμα;

«Θεωρώ ότι δικαιούμασταν νίκη»

Ο Άρης ήταν όπως τον περίμενες ή είχες κάτι διαφορετικό στο μυαλό σου;

«Για να είμαι ειλικρινής περίμενα τον Άρη πιο δυνατό και με περισσότερη πίεση. Το άγχος φάνηκε ότι κατέβαλε τον αντίπαλο και αυτό το βλέπαμε σε κάθε κίνηση των παικτών του Άρη. Από κάποιο σημείο της αναμέτρησης και μετά, βασιστήκαμε πάνω στο άγχος του αντιπάλου και όλο αυτό δούλεψε υπέρ μας. Τουλάχιστον σε ότι αφορά το θέμα της ψυχολογίας, ήμασταν πολύ καλύτερα από τον Άρη».

Αν και λίγο μετά τις γιορτές είχατε δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, παίρνοντας σημαντικές νίκες, όπως κόντρα στον Παναθηναϊκό, τη συνέχεια η απόδοση έπεσε και χάσατε αρκετούς βαθμούς. Που οφείλεται αυτό;

«Στο είπα και πιο πριν, ότι σε πολλά παιχνίδια δεν έχουμε βρει το δρόμο για τα δίχτυα. Και όταν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να κερδίσεις. Θεωρώ πως ήταν καθαρά θέμα ατυχίας. Σε όλα τα τελευταία ματς που έχουμε δώσει, έχουμε παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχουμε προσφέρει θέαμα και δεν είχε κανένας παράπονο από την προσπάθεια που κάναμε. Ωστόσο έλλειπε το γκολ. Και αυτό δυστυχώς μας στοιχίζει».

Βλέποντας το τι γίνεται στη μάχη της παραμονής, ποια είναι τα προγνωστικά σου;

«Η Κέρκυρα και βαθμολογικά πλέον, βρίσκεται στη Football League. Η δεύτερη ομάδα θα παιχτεί ανάμεσα σε εμάς και τον Άρη. Ο Πλατανιάς με τη νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό θεωρώ ότι σώθηκε, ενώ σημαντική νίκη πήρε και ο ΟΦΗ και η Βέροια, που τους εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή».

Τι πιστεύεις ότι θα γίνει ανάμεσα σε σας και τον Άρη;

«Σημαντικό ρόλο θα παίξει η επόμενη αγωνιστική. Εμείς φιλοξενούμε στην Κομοτηνή τον ΟΦΗ και ο Άρης ταξιδεύει στην Αθήνα και παίζει με τον Ατρόμητο. Αν κερδίσουμε θα συνεχίσουμε να είμαστε έναν βαθμό πάνω. Θεωρητικά ο Άρης έχει πιο δύσκολο έργο από μας, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Όλα είναι στο χέρι μας, αφού έχουμε – έστω και με έναν μόλις βαθμό – τον Άρη από κάτω μας. Ο Άρης κυνηγάει εμάς μέχρι στιγμής και όχι εμείς τον Άρη. Το παιχνίδι που έχουμε με τον ΟΦΗ είναι πλέον κομβικό».

Τι πιστεύεις ότι θα πρέπει να διορθώσετε ενόψει των τελευταίων τριών αγωνιστικών και τι να κρατήσετε στο παιχνίδι σας;

«Αν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία, θα πρέπει στα τελευταία παιχνίδια να πετύχουμε γκολ. Θα πρέπει αυτή η ατυχία που μας κυνηγάει να λάβει τέλος. Το είπα και πριν πως χωρίς γκολ δεν κερδίζεις. Και εμάς πλέον δεν μας φτάνουν οι ισοπαλίες. Θέλουμε τα τρίποντα. Αν βάλουμε γκολ και διατηρήσουμε το μηδέν στην άμυνα όπως κάναμε κόντρα στον Άρη και ταυτόχρονα παραμείνουμε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι, θα πάνε όλα καλά στο τέλος».

To Top