Ο Κούγιας στο PRESSARIS: «Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, παρά τις μεθοδεύσεις»

Ο Αλέξης Κούγιας θα συνταχθεί την Τετάρτη στην νομική εκπροσώπηση του Άρη προκειμένου να καταρριφθεί η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην πρωτόδικη απόφαση της αρμόδιας επιτροπής, σύμφωνα με την οποία ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχιστεί από το 42ο λεπτό. Ο γνωστός νομικός μίλησε στο PRESSARIS, τόνισε ότι ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, ενώ κατακεραύνωσε τη στάση του Αστέρα Τρίπολης και του Γιώργου Μποροβήλου.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Το PRESSARIS επικοινώνησε πριν από λίγο με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, μετά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά.

Στα λόγια του ήταν συγκεκριμένος και αισιόδοξος. «Πρέπει να εφαρμοστούν οι διατάξεις του ΚΑΠ. Τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Εφόσον γίνει αυτό, ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα» μας είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Δεν μπορεί να τιμωρηθεί ο Άρης, εφόσον δεν υπάρχει τραυματισμός, στοιχείο το οποίο αποτελεί προϋπόθεση. Τόσο η γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα, όσο και αυτή του κρατικού νοσοκομείου το βεβαιώνουν. Δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός. Επαναλαμβάνω ότι με αυτό το δεδομένο ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτε…».

Στη συνέχεια, ο Κούγιας ήταν ιδιαίτερα καυστικός: «Η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν υπήρξαν γενικευμένα επεισόδια, παρά μόνο ένα μεμονωμένο περιστατικό, στοιχείο το οποίο το είδαν όλοι και θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε και στη διαδικασία…».

Για τη στάση του Αστέρα και τις όποιες μεθοδεύσεις έγιναν είπε: «Οι φωνές από διάφορους που ακούγονται είναι εκ του πονηρού και καθοδηγούνται από τους ανθρώπους του Αστέρα,της πιο ευνοημένης ομάδας του ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία συνηθίζει να κινείται στο παρασκήνιο!

Και δεν είναι μόνο αυτός, αλλά σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ομάδες που βρίσκονται ως δορυφόροι γύρω του και κινδυνεύουν με υποβιβασμό… Θέλω να θυμίσω και να μην το ξεχνάτε, ότι με βάσει τις συνομιλίες της ΕΥΠ που προέκυψαν το καλοκαίρι, υπάρχουν συνομιλίες των Μποροβλήλου και Λυράκη, οι οποίες δείχνουν σχέση… συγκοινωνούντων στοιχείων ανάμεσα στις δυο ομάδες».

To Top